(Junior) Frontend Developer

Julkaistu 30.10.2020

WheelQ on suomalainen ja globaalisti toimiva kasvuyritys, joka tuottaa isoille kansainvälisille B2B-firmoille tekoälypohjaista modernin myynnin softaa. Asiakaskunta koostuu pääosin suurista yrityksistä, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi Nesteen, Alfa Lavalin & Lindströmin kanssa. 

Yrityksemme on kasvanut erittäin voimakkaasti, mikä tarkoittaa, että haemme jatkuvasti uusia kykyjä tiimiimme Helsingin ydinkeskustaan. WheelQ on yksi Suomen ja EMEA-alueen nopeimmin kasvavista teknologiayhtiöistä ja globaalisti ohjelmistomme on otettu käyttöön jo 38 maassa. WheelQ:lla työskentelee tällä hetkellä 25 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, joten nyt on loistava tilaisuus hypätä mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen!

Nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä WheelQ etsii nyt tech-tiiminsä vahvistukseksi Helsinkiin Frontend Developeria! WheelQ:lla pääset heti ensimmäisistä päivistä alkaen kehittämään ohjelmiston fronttia, esim. dashboardeja, raportointimoottoria sekä tuotteen hälytyksiin ja aktivointeihin liittyviä osia. Oman tuotteen yksittäisten ominaisuuksien kehittämisen ohella tehtävää on mm. CRM-integraatioiden ja käyttöliittymäkehityksen parissa. WheelQ:lla tehtäviä on tarjolla laaja-alaisesti aina arkkitehtuurin parista käytettävyystutkimukseen ja -mallinnukseen, ja tiiviin organisaation etuna onkin, että voit osaamisesi karttuessa laajentaa työnkuvaasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Pidemmällä tähtäimellä tämä on mainio tilaisuus kehittyä esimerkiksi kohti full stack -roolia.

Fronttipuolella käytetään lähinnä Reactia ja backissa Javaa. WheelQ:n stackiin kuuluvat lisäksi HTML ja CSS sekä PostgreSQL tietokantapuolella. Pääset tehtäviin hyvin kiinni, jos tämä stack on sinulle ennestään tuttu, mutta voit hakea tehtävään myös erilaisella osaamistaustalla. Tärkeimpänä pidämme halua oppia ja kehittyä sekä tehdä töitä laatu edellä osana tiimiä. Mikäli opintosi ovat vielä loppusuoralla, voit myös tehdä lopputyösi WheelQ:lle.

Sinulta odotamme:

  • web-ohjelmointiosaamista esim. harrastuneisuuden tai opintoprojektien kautta (voit halutessasi liittää hakudokumentteihisi esim. GitHubisi tai mahdollisesti linkkejä omiin projekteihisi)
  • REST API -osaamista
  • IT-alan yliopisto-opintoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme (mutta emme edellytä):

  • aikaisemman työkokemuksen ohjelmoinnin parista
  • osaamisen moderneista Javascript-frameworkeistä (esim. React, Vue)

WheelQ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi frontend-ammattilaiseksi sekä laajentaa osaamista omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Tukenasi on kovatasoinen kahdeksan hengen tech-tiimi, ja saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Tiimin yhteishenki on hyvä ja yhteistä aikaa vietetään myös erilaisten aktiviteettien merkeissä, esim. erilaisissa urheilulajeissa, rennoissa illanvietoissa ja peli-illoissa. Etätyöt hoituvat WheelQ:lla hyvin joustavasti, ja toimisto sijaitsee kätevästi Kaisaniemessä, Helsingin yliopiston metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan WheelQ:lle.

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 15.11. mennessä tänne: https://apply.atalent.fi/wheelq-oy-junior-frontend-developer-10-2020. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Kerrothan myös palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme.

Lisätietoa WheelQ:sta löydät täältä: http://www.wheelq.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen