Junior Full Stack Developer (IoT)

Julkaistu 12.11.2021

Junior Full Stack Developer (IoT)

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin edelläkävijäyritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Ratkaisumme säästävät energiaa ja luonnonvaroja.

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/ .

Etsimme Lahteen Junior Full Stack Developeria osaksi 15 hengen mScales-tiimiä. mScales on pilvipohjainen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. Palveluun voidaan liittää erilaisia IoT-laitteita sekä yritysjärjestelmiä ja se on käytössä laajasti asiakkaillamme, heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen – tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen!

Junior Full Stack Developerina pääset työskentelemään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti mScales-palvelun käyttöliittymän, taustajärjestelmän ja tietokantojen parissa taitotasosi sekä kiinnostuksesi mukaan. Kokeneemmalle kehittäjälle voimme tarjota haastavampia kehitysprojekteja ja vastuualueita, jotka liittyvät esimerkiksi vaakojen jatkuvan kunnonvalvonnan kehittämiseen, koneoppimiseen, palvelun arkkitehtuuriin, datan hyödyntämiseen ja pilvipalveluiden kehittämiseen. Sen sijaan juniorimpana tekijänä pääset kehittämään taitojasi osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tarjolla on kattava perehdytys ja kokeneempien asiantuntijoiden tuki. Tarjoamme mahdollisuuden myös opinnäytetyön tekemiseen.

mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä ovat pääasiassa seuraavat teknologiat: Angular, Node.js, PostgreSQL, REST API ja Docker. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistokehitystä, jossa noudatetaan DevOps-menetelmiä ja prosessit on pitkälle automatisoituja. Lue lisää mScales-palvelusta osoitteessa https://www.mscales.com/fi/

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja osaamistasi vastaavan roolin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja syventyä kiinnostuksesi mukaan esim. arkkitehtuurin, tietovarastojen sekä data-analytiikan pariin. Osaamisesi mukaan voit saada myös vetovastuuta kehitystiimissä tai projekteissa
 • Mahdollisuuden jättää kädenjälkesi modernisti rakennettuun SaaS-palveluun, joka palvelee teollisuuden tarpeita kestävällä ja vastuullisella tavalla
 • Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa teknologiat ovat ajankohtaisia ja prosessit pitkälle automatisoituja
 • Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan ja antavat täyden tuen työllesi
 • Joustavat työajat

Hakijalta odotamme:

 • Innokkuutta oppia uutta sekä halua kehittää omaa osaamista
 • Soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta ohjelmistokehityksen parista. Huomioimme myös mahdolliset omat harrasteprojektit.
 • Osaamista joistain käyttämistämme teknologioista (esim. Javascript, Node.js, Angular, API-kehitys, Docker, mikropalvelut, tietokannat ja -varastot, pilvipalvelut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen DevOps-toimintamallista ja pilvipohjaisesta kehityksestä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin työntekijäksi. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka pystyy osallistumaan myös aktiiviseen lähityöskentelyyn Lahden toimistollamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi sekä valinnainen hakemuskirjeesi viimeistään 28.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, GitHub-profiilisi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Junior

Kaiku Health is looking for a Module Specialist to join the agile and purpose-driven Module team of six people! Together with software developers and medical professionals from oncology science, the team builds clinical algorithms and modules, or in other words profiles, used in the Kaiku Health application to monitor cancer patient’s treatment and provide personalised support. As a Module Specialist you get to focus on customer projects, building new modules that are used to monitor patients undergoing cancer treatments

Junior

Etsimme kehityshaluista Fullstack Developeria liittymään osaksi Lääketietokeskuksen kasvavaa työyhteisöä. Tässä yhteiskunnallisesti merkittävässä työssä tulet rakentamaan muun muassa terveydenhuollon ammattilaisille, kansalaisille ja potilaille suunnattuja digitaalisia lääketietopalveluita sekä ylläpitämään lääketietokantoja yhdessä kymmenhenkisen IT-tiimin kanssa!

Junior

eeedo is now looking for a FullStack Developer to join their team of 10 professionals. In this versatile role, you’ll be developing eeedo’s product, eeedo desk, along with your teammates. As the team is quite small, you will be a key player in all stages of software development!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen