Junior-konsultti

Julkaistu 03.10.2019

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS ja Metsä Tissue. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä ja Facebookista.

EP-Logistics Oy etsii osa-aikaisia Junior-konsultteja osaksi projektiryhmää erilaisiin asiakaskohtaisiin kehitysprojekteihin. Tehtävässä pääset kasvamaan konsultoinnin, simuloinnin ja myynnin ammattilaiseksi. Työssä opit käyttämään monia ohjelmistoja ja työkaluja sekä pääset kehittämään ohjelmointi- ja projektityöskentelytaitojasi. Osallistut muiden konsulttien rinnalla myös myyntityöhön esimerkiksi buukkaamalla asiakaskäyntejä sekä avustamalla tarjousten ja projektisuunnitelmien tekemisessä.

Tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeää on kyky toimia analyyttisesti ja loogisesti sekä rohkeus toimia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme IT- ja ohjelmointiosaamista, mutta sitäkin enemmän halua oppia niistä lisää.

Hakijalta odotamme:

 • Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittää omaa osaamista
 • Analyyttisyyttä ja loogisuutta
 • Perusymmärrystä ohjelmoinnista (esim. koulu- tai muista projekteista)
 • Avoimuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja myyntihenkisyyttä
 • Microsoft Office –työkalujen hallintaa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Soveltuvaa koulutusta (tehtävä sopii loistavasti esim. teknillisen alan opiskelijoille)

Mitä tarjoamme:

 • Monipuolisen ja joustavan osa-aikaisen työn opiskeluiden oheen sekä täysipäiväiset työtunnit kesäksi (mahdollisuus työharjoittelun suorittamiseen)
 • Pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiselle, kun tekijä on näyttänyt osaamisensa ja aktiivisuutensa
 • Itsenäisen, vastuullisen ja opettavaisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja kerryttää kokemusta logistiikan konsultoinnista eri teollisuuden ja kaupan aloilta
 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen matalan hierarkiatason yrityksessä

Junior Konsultit kertovat:

”Olen viihtynyt EP-Logisticsilla hyvin, vaikka opintotaustani onkin kauppatieteiden puolelta. Tehtävän IT-painotus ei ole ollut esteenä tehtävässä menestymiselle, sillä töissä on tarjottu tukea ja  työrauha uuden oppimiseen. Parasta Junior Konsultin roolissa on tehtävän monipuolisuus ja joustavuus. Olen päässyt työssäni sekä osallistumaan asiakastapaamisiin että analysoimaan projekteista saatua dataa. Työajat ovat olleet hyvin sovitettavissa opintojen kanssa. Kiireisinä aikoina on tarjottu joustoa puolin ja toisin. Itse Turussa asuvana mahdollisuus etätyöhön on pelannut tärkeää roolia opintojen ja työn yhteensovittamisessa.”

 

– Daniella, Junior Konsultti, EP-Logistics
”Junior Konsultin tehtävässä olen päässyt hyödyntämään koulussa hankittuja ohjelmointitaitojani sekä päässyt mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Kollegat ovat tarjonneet tukea tarvittaessa ja aina on pystynyt kysymään apua. Työ on ollut helppo sovittaa yhteen koulun kanssa. Joustava työympäristö on mahdollistanut työnteon ajasta ja paikasta riippumatta.”
– Anni, Junior Konsultti, EP-Logistics

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään to 17.10.2019 mennessä täällä:https://apply.atalent.fi/ep-logistics-oy-junior-konsultti-10-2019. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen