Junior Konsultti ERP-järjestelmien pariin

Julkaistu 16.11.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin parissa. Pääset tehtävässä luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja Azetsin asiakkaiden haasteisiin hyödyntäen uusimpia verkkopohjaisia työkaluja. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa heidän integraatioprojektiensa merkeissä, joten aktiivinen työskentelyote ja konsultatiivisuus ovat tässä työssä enemmän kuin arvostettuja.

Tässä roolissa pääset hyödyntämään myös teknistä osaamistasi ja kiinnostustasi, vaikka emme aikaisempaa järjestelmäkokemusta edellytäkään. Aikaisempi kokemus jostain koodikielestä (tai vähintäänkin makroista) sen sijaan on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta – emme hae ohjelmoijaa, mutta tehtävässä on hyvä osata tehdä esim. pieniä muutoksia toiminnallisuuksiin koodin avulla. Tukenasi on muu konsulttitiimi, jota yhdistävät kunnianhimo, innostus ja motivaatio saada asioita aikaiseksi. Tehtävänkuva on muokattavissa osaamistasosi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kehittymishaluiselle ja loistavalla asenteella varustetulle, uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle että jo kokeneemmallekin tekijälle.

Tässä tehtävässä:

 • Vastaat asiakkaiden ERP-järjestelmiin liittyvien ratkaisujen suunnittelusta sekä olet mukana niiden käytännön toteutuksessa ja käyttöönotossa
 • Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta
 • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
 • Olet oman vastuualueesi yhteyshenkilö asiakasyrityksille
 • Pääset aktiivisesti mukaan omien prosessiemme kehitykseen ja yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Sinulta odotamme:

 • Kiinnostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja halua kehittyä järjestelmäkonsultoinnin ammattilaiseksi
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. KTM, DI, tradenomi)
 • Perustason ymmärrys jostakin koodikielestä tai vähintään makroista
 • Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä esim. konsultoinnin, taloushallinnon tai asiakasrajapinnan projektityön osa-alueilta
 • Ruotsin kielen taidon

Azets tarjoaa sinulle hyvien henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon järjestelmien moniosaajaksi – sinusta voi kehittyä ”full stack” -osaaja, joka taitaa sekä ERP-ohjelmoinnin että konsultoinnin. Pääset osaksi vaihtuvia projekteja kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa arvostetaan avoimuutta ja yhteistyötä. Ympärilläsi oleva osaava tiimi toimii tukenasi haastavissa tilanteissa. Toimipiste sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Oletko juuri sinä seuraava Azetsin konsulttitiimin jäsen? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään sunnuntaina 2.12.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/azets-junior-konsultti-erp-jarjestelmien-pariin-11-2018. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Miten etenemme rekrytointiprosessissa?

 1. Puhelinhaastattelut aTalentin toimesta
 2. Puhelinhaastattelut Azetsin toimesta
 3. Ensimmäinen haastattelukierros Azetsilla
 4. Lopullinen päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Huomioithan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Azetsille.

Pääset tutustumaan Azetsiin paremmin täällä: www.azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Casagrande Oy etsii nyt joukkoonsa Turkuun kokemusta omaavaa ja itseohjautuvaa LVI-suunnittelijaa!

Liiketoiminnan kasvaessa Suomen Erillisverkot etsii nyt joukkoihinsa Cloud Operations Engineeriä pilvialustatiimiin Espooseen!

KSBR etsii kasvunsa tueksi tuulivoimasta kiinnostunutta projekti-insinööriä osaksi kansainvälistä moniprojektiympäristöä Ouluun!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen