Junior Konsultti (matkalaskujärjestelmät, 1-2 positiota)

Julkaistu 30.01.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azets etsii nyt kasvavaan teknologiayksikköönsä kehittymishaluista Junior Konsulttia työskentelemään markkinoiden johtavien matkalaskujärjestelmien kanssa. Tehtävässä pääset luomaan vastuualueeseesi liittyviä järjestelmäratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin hyödyntäen uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme. Tässä roolissa pääset hyödyntämään liiketoimintaymmärrystäsi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä.

Työtehtävässäsi työskentelet matkalaskujärjestelmien parissa ja tulet olemaan mukana murroksessa, jossa Excel-pohjaisesta kulujenhallinnasta siirrytään älykkääseen mobiiliratkaisuun. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pääset ylittämään asiakkaiden odotukset asiantuntijuudellasi ja aktiivisuudellasi. Tehtävässä keskeistä asiakaslähtöisyyden lisäksi ovat ymmärrys teknologiasta ja halu työskennellä järjestelmäkonsultoinnin parissa suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti. Tehtävänkuvaa on myös mahdollista räätälöidä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kehittymishaluiselle uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle että jo kokeneemmallekin tekijälle.

Tässä tehtävässä:

 • Vastaat asiakkaidemme kulujenhallinnan ratkaisujen suunnittelusta, käytännön toteutuksesta ja käyttöönotosta
 • Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
 • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
 • Olet oman vastuualueesi yhteyshenkilö asiakasyrityksille
 • Osallistut aktiivisesti prosessien kehitykseen muun tiimin kanssa sekä yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Sinulta odotamme:

 • Kiinnostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja halua kehittyä järjestelmäkonsultoinnin ammattilaiseksi
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. KTM, DI, tradenomi)
 • Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä esim. konsultoinnin, taloushallinnon tai asiakasrajapinnan projektityön osa-alueilta
 • Ruotsin kielen taidon

Azets tarjoaa sinulle hyvien henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon järjestelmien moniosaajaksi. Pääset osaksi vaihtuvia projekteja kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa arvostetaan avoimuutta ja yhteistyötä. Ympärilläsi oleva osaava tiimi toimii tukenasi haastavissa tilanteissa. Toimipiste sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Mikäli kiinnostuit konsultin tehtävästä Azetsilla, lähetä PDF-muotoisen hakemuksesi, CV:si ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi viimeistään 17.2.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/azets-junior-konsultti-matkalaskujarjestelmat-1-2-positiota-1-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi ja palkkaodotustasosi.

Miten etenemme rekrytointiprosessissa?

1. Puhelinhaastattelut aTalentin toimesta
2. Puhelinhaastattelut Azetsin toimesta
3. Ensimmäinen haastattelukierros Azetsilla
4. Lopullinen päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Huomioithan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Azetsille.Käy tutustumassa Azetsiin tarkemmin osoitteessa www.azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahti (mikko.lahti[at]atalent.fi, +358 400 495 946).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen