Junior Marketing Specialist (osa-aikainen)

Julkaistu 22.12.2020

Korkia on kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen ja yritysten kehittämiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävän kehityksen edistäminen. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 noin 7,1 M€. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Tiimimme koostuu noin 50 asiantuntijasta 6 toimipisteessä ja toimintaamme tukee lisäksi vahva Advisor-verkosto.

Olemme keskittyneet kestävää kehitystä tukevien sijoitus- ja varainhoitoratkaisujen tarjoamiseen ja liiketoimintojen kehittämiseen. Erityisesti olemme keskittyneet uusiutuvien energioiden, kiertotalouden ja liikenteen sektoreille.

Mitä työmme on käytännössä? Olemme viime aikoina esimerkiksi tukeneet Valiota hiilineutraalin maitoketjun rakentamisessa, kehittäneet SRV:n kanssa uutta elinkaari- ja energialiiketoimintaa sekä synnyttäneet sanitaatiopalveluketjua kehitysmaihin Suomen UNICEFin kanssa. Olemme yksi johtavista eurooppalaisista aurinkoenergiasijoittajista. Lue lisää osoitteessa www.korkia.fi.

Etsimme Korkian kasvavaan porukkaan osa-aikaista Junior Marketing Specialistia! Tässä roolissa tuet koko Korkian liiketoimintaa varainhoidosta liikkeenjohdon konsultointiin ja aurinkoenergiasijoittamisen liiketoimintaan. Pääasiallisina markkinoinnin kanavina ovat sosiaalisen median kanavat kuten Twitter ja Linkedin. Tehtäviisi kuuluu ylläpitää Korkian some-kanavia, tuottaa sisältöjä ja julkaisuja sekä oikolukea, muokata, visualisoida ja kehittää muuta julkaisutoimintaamme. Tämän lisäksi seuraat julkaisuihiin ja someen liittyvää markkinoinnin analytiikkaa. Somen lisäksi toimit sisäisen viestinnän parissa esimerkiksi uutiskirjeitä kokoamalla.

Tehtävä on osa-aikainen ja tunteja on keskimääräisesti noin 15h viikossa. Roolissa työskentelet läheisesti koko Korkian porukan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat suuressa osassa tehtävää. Tämän lisäksi on tärkeää, että olet järjestelmällinen ja priorisointikykyinen, jotta pysyt tehtävien tasalla ja hallitset useampia kokonaisuuksia. Toivomme, että viihdyt tekstin tuottamisen parissa ja omaat visuaalista silmää esimerkiksi nettisivuihin ja julkaisuihin liittyen.

Mitä odotamme sinulta?

 • Käynnissä olevia markkinoinnin korkeakouluopintoja (AMK tai yliopisto)
 • Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä sosiaalisen median parista, esimerkiksi kesätöistä, harrastuneisuudesta tai järjestötoiminnasta
 • Verkkosivujen kehittämisen tuntemusta; taitoa päivittää ja kehittää Korkian nettisivuja
 • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksesi on

 • Kokemus rahoitus- tai sijoitusalalta sekä liiketoimintaymmärrys
 • Espanjan kielen osaaminen

Mitä Korkia tarjoaa sinulle?

 • Paikan yrityksessä, joka pyrkii luomaan uutta kasvua kestävän kehityksen murroksista esimerkiksi energian, liikenteen ja kiertotalouden sektoreilla, ja siten vaikuttamaan mm. ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen.
 • Kehittävän työkulttuurin – Korkialla on pienen talon startup-henkinen ja matalahierarkkinen työilmapiiri, jossa jokaisen näkemyksille on tilaa ja töissä saa olla oma itsensä
 • Markkinoinnin tehtävän, jossa pääset työskentelemään lähellä liiketoimintaa ja tuomaan mielenkiintoisia tarinoita kuulluksi
 • Kasvavan yrityksen potentiaalin – tässä tehtävässä pääset kehittymään ja ottamaan vastuuta

Kuulostaako tehtävä juuri sinulle tehdyltä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 10.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) 21.-22.12. sekä 7.-8.1. välillä. Muulloin sinua auttaa Iida Kalanti sähköpostitse iida.kalanti[ät]atalent.fi.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Korkia Oy:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

hartwall-atalent

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä! Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Helsingissä tehtäviä on tarjolla markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa. Hae mukaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen