Junior Ohjelmistokehittäjä

Julkaistu 14.10.2019

Western Systems Oy on kotimainen IT-talo, jolla on ikää pian 40 vuotta. Olemme osallistuneet kotimaamme suurimpiin IT-hankkeisiin ja toimimme joukkoliikenteen, logistiikan, taloushallinnon ja tukkukaupan aloilla.

Me Westernillä pidämme huolta työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Meille on tärkeää, että työ on mielekästä ja palkitsevaa ja asiakkaamme tuntevat, että olemme olennainen osa heidän liiketoimintaansa, emme vain yksi ohjelmistotoimittaja muiden joukossa.

Western Systems etsii joukkoonsa oppimishaluista Junior Ohjelmistokehittäjää! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana tiimiä vaihtuvissa toiminnanohjausjärjestelmien parissa tehtävissä projekteissa. Asiakkaita ovat erityisesti elintarvike- ja tuoretukut. Järjestelmien käyttäjäkunta on Suomessa todella laaja ja edellä mainittujen lisäksi Western Systems on ollut esimerkiksi mukana toteuttamassa Suomen suurimpia joukkoliikenteeseen liittyviä järjestelmäprojekteja. 

Emme etsi valmista ohjelmistokehityksen gurua, vaan henkilöä, joka on halukas kehittymään alan ammattilaiseksi. Tästä syystä tehtävään ei ole myöskään tiukkoja osaamisvaatimuksia: sinulla tulee olla alan koulutus ja kokemusta ohjelmoinnista, me vastaamme perehdytyksestäsi. Työssä ohjelmoidaan Javalla ja Westernin omalla teknologialla. Suomen lisäksi ruotsi on tehtävässä ajoittain tarpeen, joten toivomme sinulta myös sujuvaa ruotsin osaamista. 

Tukenasi on 10 hengen kompakti tiimi ja projekteissa vetovastuussa on kokenut projektipäällikkö. Projektien kesto on tyypillisesti muutamasta kuukaudesta vuoteen ja saatat tilanteen mukaan toimia kerralla yhden tai useamman projektin parissa. Toivomme, että teet työtä mielelläsi niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Westernin toimisto sijaitsee Hyvinkäällä kävelymatkan päässä rautatieasemalta, mutta päästyäsi tehtävään sisälle, myös etätyö on mahdollista. 

Hakijalta odotetaan:  

  • Relevanttia opintotaustaa
  • Osaamista jostakin ohjelmointikielestä, esim. Python, Java tai C
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä käyttää myös ruotsia työssä

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Java-osaaminen  

Tarjoamme sinulle:

  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä opintojen jälkeen kehittämään ammattitaitoasi ohjelmistokehityksen parissa
  • Kiinnostavia asiakkaita ja projekteja
  • Mahdollisuuden oppia laajasti toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Tehtävään perehtymisen jälkeen hyvin vapaat kädet tehdä työtä ympäristössä, joka tuntuu luontevimmalta
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli innostuit tästä tehtävästä, lähetä CV:si,  hakemuksesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 27.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/western-systems-junior-ohjelmistokehittaja-10-2019

Western Systemsistä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.western.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Western Systemsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen