(Junior) Ohjelmistokehittäjä

Julkaistu 31.12.2019

Saldo on suomalainen rahoituspalveluyhtiö ja täysin automaattisten luottoratkaisujen johtava tarjoaja Suomessa. Saldo tarjoaa joustavia luottoja ja autorahoitusta sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yhtiön oma edistyksellinen lainajärjestelmä varmistaa vastuullisen luotonannon ja tukee liiketoiminnan kasvattamista myös kansainvälisesti. Saldo on vakavarainen ja luotettava kumppani, jonka liikevaihto on kasvanut 104% viimeisen 3 vuoden aikana. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti 44%. Saldo toimii Suomessa Turussa ja Helsingissä ja yrityksen palveluksessa on kolmekymmentä rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaista, jotka yhdessä rakentavat Saldo Finance Oyj:stä alan parasta toimijaa!

Etsimme nyt useampaa kehityshaluista (Junior) Ohjelmistokehittäjää vahvistamaan Saldo Finance Oyj:n tuotekehitystiimin kasvua Kupittaalle Turkuun – kenties juuri sinua? Vastuullisena luotonantajana, mutta samalla myös teknologisena edelläkävijänä Saldo tarjoaa teknologisesti edistyksellisiä automatisoituja rahoituspalveluita sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Saldo on panostanut omaan finanssi-teknologiaan ja sen jatkuvaan kehittämiseen alusta lähtien ja yritys hyödyntääkin toiminnassaan aina uusinta teknologiaa, kuten tekoälyä ja koneoppimista. Jatkuvan innovoinnin lisäksi tuotekehitystiimillä on ketteryys hallussa: tiimi on järjestäytynyt Scrum-muotoon ja se toimii kahden viikon sprinteissä. Varsinaisen tuotekehityksen lisäksi Saldo kannustaa myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen, joten  emme odota sinun olevan vielä ohjelmoinnin ammattilainen. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa ketterän kehityksen parissa moderneja työtapoja ja välineitä hyödyntäen!

Toivomme, että olet jo ennättänyt kerryttämään jonkin verran aiempaa kokemusta backend ohjelmoinnista työn, koulun tai omien harrastusprojektien kautta. Nykymuodossaan Saldon lainajärjestelmä on kirjoitettu PHP:lla ja versiohallintaan hyödynnetään Git:iä, mutta aiempi kokemus myös muusta olio-ohjelmoinnista (esim. Java, C#) voidaan myös nähdä riittävänä osaamisena ja ennen kaikkea hyvänä lähtöalustana (Junior) Ohjelmistokehittäjän tehtävään. Muut käytössä olevat teknologiat ovat: MySQL, MariaDB, Vagrant sekä Docker. Näistä emme odota sinulla olevan aiempaa kokemusta, mutta näemme sen etunasi! 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Saldo Finance Oyj:n palvelukseen.

Sinulta odotamme:

  • Aiempaa kokemusta olio-ohjelmoinnista (esim. PHP, Java, C#)  
  • Kehitysintoa sekä halukkuutta oppia uusia teknologioita  
  • Luovaa ajattelutapaa sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä

Saldo Finance Oyj tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisen tehtäväkentän  
  • Joustavan työympäristön ja työajat vakavaraisessa yrityksessä
  • Modernit toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan.
  • Mukavan kymmenen hengen tiimin tuen 
  • Kansainvälisen yhtiön hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Kuulostaako juuri sinun mahdollisuudeltasi? Tule mukaan kehittämään kasvavaa Saldoa ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 12.01.2020 täällä: https://apply.atalent.fi/saldo-finance-oyj-junior-ohjelmistokehittaja-12-2019. Palkkatoiveen ja mahdollisen aloituspäivän lisäksi kerrothan hakemuskirjeessäsi erityisesti, miksi juuri sinä olisit oiva lisä Saldon tiimiin. Voit myös osoittaa omaa ohjelmointiosaamistasi koodinäytteen (esim. Github, Bitbucket) avulla tai kertomalla omista projekteistasi tarkemmin hakemuskirjeessäsi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävään valitun henkilön luottotiedot tullaan tarkistamaan! 

Saldo Finance Oyj:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.saldo.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

We are looking for a Frontend Developer to take part in developing especially UKKO.fi products and services. We are currently renewing the UKKO.fi invoicing service platform and need your help to make it happen!

We are looking for a (Junior) Test Engineer to take part in developing especially UKKO.fi products and services. We are currently renewing the UKKO.fi invoicing service platform and need your help to make it happen!

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä osaksi palveluiden asiakastoimituksista vastaavaa projektitiimiiä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen