(Junior) Software Developer

Julkaistu 16.02.2021

Viilee.net Oy on vuonna 2001 perustettu helsinkiläinen ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet tuottamaan räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja vähittäiskaupan sekä hotelli- ja ravintola-alan tarpeisiin. Tuotteemme tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi tavaraliikenteen hallinnointiin, varaston ylläpitoon sekä nettikaupan rakentamiseen. Meillä on pitkä kokemus tietojärjestelmien ja tietoliikennejärjestelmien kehittämisestä, toimittamisesta sekä ylläpidosta avaimet käteen –periaatteella.

Viilee.net etsii nyt Software Developeria vahvistamaan ohjelmistokehitystiimiään Helsingin keskustaan. Tehtävänkuva on muokattavissa kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti ja olemmekin avoimia sekä uraa aloittaville että kokeneille ohjelmistokehittäjille. Mikäli olet vielä urasi alkuvaiheessa, pääset tehtävissäsi alkuun kokeneemman koodarin ohjauksella ja perehdytyksen jälkeen saat ottaa itsenäisesti vastuuta ohjelmiston suunnittelusta ja kehityksestä. Kokeneempana ohjelmistokehittäjänä saat alusta alkaen vastuuta isoistakin kokonaisuuksista. Tässä työssä sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksellasi tuotteidemme kehitykseen ja käyttää luovuuttasi teknisten ongelmien ratkomiseen. Tulet työskentelemään erityisesti tavaraliikenteen hallinnointiin kehitetyn ohjelmiston sekä info- ja mainostaulujen käyttöliittymän kehityksen parissa. Työskentelet tyypillisesti useiden eri asiakaskohtaisten projektien parissa samanaikaisesti ja pääset mukaan projekteihin määrittelyistä aina toteutukseen sekä ylläpitoon.

Voit olla jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai vielä opintojesi loppuvaiheessa, kunhan sinulla on työn, harrastuneisuuden tai opintojen kautta hankittua relevanttia ohjelmointiosaamista Javalla sekä JavaScriptillä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä ongelmanratkaisutaitoja. Työajat ovat aidosti joustavat ja tarvittaessa voit työskennellä myös osa-aikaisesti, joten työ sopii mainiosti osaksi muuta elämääsi! Tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö. Toivomme, että olet kiinnostunut monipuolisesti ohjelmoinnista, haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta. Arvostamme kovasti myös harrastuneisuuden ja omien projektien kautta karttunutta osaamista.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia opintotaustaa (AMK tai yliopisto)
 • Ohjelmointitaitoja Javalla sekä Javascriptillä ja/tai HTML ja CSS:llä
 • Itsenäistä ja omatoimista työskentelyotetta
 • Kiinnostusta ottaa itsenäisesti vastuuta ohjelmiston suunnittelusta ja kehityksestä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Vapaa-ajan harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa
 • Kokemus mobiiliohjelmistojen kehittämisestä (Android)
 • Spring Framework, Hibernate, jQuery ja Bootstrap -osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Kokemukseesi ja osaamiseesi kustomoidun työnkuvan: Saat tarvittaessa kokeneen kollegan tuen perehtymisellesi tai isompia kokonaisuuksia vastuullesi ensimmäisistä viikoista alkaen.
 • Mahdollisuuden suunnitella itsenäisesti omat ratkaisusi
 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omia ohjelmointitaitojasi sekä ottaa lisää vastuuta osaamisesi laajentuessa
 • Joustavan ja rennon työyhteisön, jossa työajat ovat sovittavissa ja mahdollisuus etätyöhön löytyy
 • Kiinnostavia projekteja digitaalisessa murroksessa elävän kaupan alan ketjujen parissa

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 2.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Viilee.netin palvelukseen. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys.

Lisää Viilee.netistä voit lukea täältä: http://www.viilee.net. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

(Junior)

Generaxion is looking for an analytical Drupal Developer to join their team! As a Drupal developer, you design and implement innovative and user-driven solutions for digital marketing from online shops and websites to applications.

(Junior)

IQM is now looking for a Software Engineer in a focused, collaborative scale-up environment to support the development of quantum computing. As a Software Engineer, you will be responsible for developing and extending layout design software and supporting quantum engineers designing the hardware.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen