(Junior) Software developer

Julkaistu 20.12.2019

Viilee.net Oy on vuonna 2001 perustettu helsinkiläinen ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet tuottamaan räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja vähittäiskaupan sekä hotelli- ja ravintola-alan tarpeisiin.Tuotteemme tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi tavaraliikenteen hallinnointiin, varaston ylläpitoon sekä nettikaupan rakentamiseen. Meillä on pitkä kokemus tietojärjestelmien ja tietoliikennejärjestelmien kehittämisestä, toimittamisesta sekä ylläpidosta avaimet käteen –periaatteella.  

Viilee.net etsii nyt Software Developeria työskentelemään ohjelmistokehitystiimiinsä. Pääset tehtävissäsi alkuun kokeneemman koodarin ohjauksella  ja perehdytyksen jälkeen saat ottaa itsenäisesti vastuuta ohjelmiston suunnittelusta ja kehityksestä. Tässä työssä sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksellasi tuotteidemme kehitykseen ja käyttää luovuuttasi teknisten ongelmien ratkomiseen. Tulet työskentelemään erityisesti tavaraliikenteen hallinnointiin kehitetyn ohjelmiston sekä info- ja mainostaulujen käyttöliittymän kehityksen parissa. 

Voit olla jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai vielä opintojesi loppuvaiheessa, kunhan sinulla on työn tai opintojen kautta hankittua relevanttia ohjelmointiosaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä ongelmanratkaisutaitoja. Työajat ovat aidosti joustavat ja tarvittaessa voit työskennellä myös osa-aikaisesti, joten työ sopii mainiosti osaksi muuta elämääsi! Tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö. Toivomme, että olet kiinnostunut monipuolisesti ohjelmoinnista, haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta. Arvostamme kovasti myös harrastuneisuuden kautta karttunutta osaamista.  

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia opintotaustaa (AMK tai yliopisto) 
 • Ohjelmointitaitoja Javalla sekä Javascriptillä ja/tai HTML ja CSS:llä 
 • Itsenäistä ja omatoimista työskentelyotetta 
 • Kiinnostusta ottaa itsenäisesti vastuuta ohjelmiston suunnittelusta ja kehityksestä 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Vapaa-ajan harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa 
 • Kokemus mobiiliohjelmistojen kehittämisestä (Android)
 • Spring Framework, Hibernate, jQuery ja Bootstrap –osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Kokeneen kollegan tuen perehtymisellesi 
 • Mahdollisuuden suunnitella itsenäisesti omat ratkaisusi 
 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omia ohjelmointitaitojasi
 • Joustavan ja rennon työyhteisön, jossa työajat ovat sovittavissa ja mahdollisuus etätyöhön löytyy
 • Kiinnostavia projekteja digitaalisessa murroksessa elävän kaupan alan ketjujen parissa  

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/viileenet-junior-software-developer-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Lisää Viilee.netistä voit lukea täältä: http://viilee.net/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Lisa Jokinen  (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Viilee.netin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Geometrix is looking for a Mobile Developer (React Native) in Helsinki to further develop the mobile app for a map-based ERP solution!

Jaicom is looking for a Software Developer to join their team preferably in Jyväskylä! (other locations also negotiable)

Samlink is looking for a Cloud and Infrastructure Engineer to join their Continuous Services unit!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen