(Junior) Software Engineer, C#

Julkaistu 29.05.2019

Creative Software Innovations – eli tuttavallisemmin CSI Helsinki – kehittää työkaluja asianajotoimistojen ja muiden asiantuntijaorganisaatioiden toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen. Ohjelmistomme tarjoavat kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jolla ylläpidetään sujuvasti asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja, hoidetaan hinnoittelu, toimeksiantoon liittyvien tehtävien koordinointi, tehdyn työn kirjaaminen, laskutusaineiston viimeistely ja laskutus sekä maksusuoritusten käsittely.  Ohjelmistojen monipuolinen raportointi tarjoaa reaaliaikaista informaatiota niin päivittäisen toiminnan kuin kehittämisenkin tueksi. Kiireiset käyttäjät pääsevät tekemään ohjelmistoihin kirjauksensa kätevästi mobiilisovelluksilla tai erillisellä pikakirjaussovelluksella. Tarvittaessa ohjelmistomme integroituvat myös asiakkaan muihin järjestelmiin.

CSI-ohjelmistoilla on jo runsaat 2500 käyttäjää Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asianajotoimialasta, joten edistyksellisten työkalujemme käytön tueksi tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat palvelut.

Etsimme nyt kehityshaluista (Junior) Software Engineeriä vahvistamaan CSI Helsingin tuotekehitystiimiä Sörnäisissä – kenties juuri sinua? Asiakkaat ovat CSI-ohjelmistojen kehitystyön ytimessä ja asiakaspalautteiden pohjalta ohjelmistoja hiotaan versio versiolta paremmiksi, jotta ne mukailevat asiakkaiden tarpeiden lisäksi myös viranomaismääräyksiä sekä uusimpia teknologioita. Ohjelmistokehittäjänä tehtäviisi kuuluukin ohjelmistojen toiminnallisuuden kehitys ja ylläpito osana osaavaa tuotekehitystiimiä: kehität olemassa olevaa, mutta pääset myös luomaan aivan uutta!

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä, sillä työnkuvaa on mahdollista muokata kokemus- ja osaamistasoasi vastaavaksi. Ohjelmointiosaaminen, erityisesti C# .NET-ympäristöstä opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta on perusedellytys tässä tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi tässä tehtävässä korostuvat myös hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot. CSI on erinomainen paikka oppia uutta, joten sinun tulisi joka tapauksessa olla utelias ja valmis kehittämään itseäsi. Jokainen päivä on erilainen tarjoten sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi monipuolisesti ja kartuttaa käytännön ohjelmointiosaamistasi osaavan tiimin tuella.

Tiimi koostuu monipuolisista osaajista, joita yhdistää into turhien rutiinien eliminointiin ja fokus lisäarvon tuottamiseen loppuasiakkaille. Lue lisää CSI:in tiimistä täältä: http://www.csihelsinki.fi/csi-helsinki/tiimi.  

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia opintotaustaa
 • Ohjelmointiosaamista, mieluiten C#:sta .NET-ympäristössä
 • Kattavaa ymmärrystä tietokannoista, esim. SQL
 • Halua oppia uutta ja kehittyä ohjelmistokehittäjänä
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi luemme:

 • Android- ja/tai iOS-perusteiden hallinnan
 • Ruotsin kielen taidon
 • Ymmärryksen taloushallinnosta

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään toimialan johtavaa ohjelmistoa yhä paremmaksi
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden kehittää niin omaa osaamistasi ohjelmistokehittäjänä kuin asiakkaidemme toimialojen tuntemustasi
 • Viihtyisät työtilat Sörnäisissä ja hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut

Oletko etsimämme ohjelmistokehittäjä? Lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi viimeistään tiistaihin 11.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/csi-helsinki-junior-software-engineer-c-5-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi CSI Helsingille.

Yrityksestä sekä CSI-ohjelmistoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.csihelsinki.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. + 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Delivered is now looking for an iOS Developer to join their international team for developing the SDK for business customers.

VitalSignum etsii kasvunsa tueksi Chief Engineeriä johtamaan teknologia- ja ohjelmistokehitystä.

Smart Files etsii nyt Junior Web Developeria osaksi kahdeksan hengen kehitystiimiään Tampereelle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin Advisory board uudistui ja mukaan liittyivät Kirsi Piha, Sami Erviö sekä Moaffak Ahmed.

Tässä podcastissa keskustelemme siitä mitä rekrytointimenetelmiä nuoret ammattilaiset kohtaavat ja mitä he toivovat rekrytoivien yritysten käyttävän.

Tässä podcastissa Niklas Huotari ja professori Janne Tienari keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tässä podcastissa aTalentin toimitusjohtaja Niklas Huotari ja professori Janne Tienarin keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen