(Junior) Software Engineer, C#

Julkaistu 25.02.2020

Creative Software Innovations – eli tuttavallisemmin CSI Helsinki – kehittää työkaluja asianajotoimistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen. Kokonaisvaltaisilla ohjelmistoillamme ylläpidetään sujuvasti asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja, hoidetaan hinnoittelu, tehtävien koordinointi, työkirjaukset, laskutus ja maksusuoritusten käsittely.  Kiireiset käyttäjät tekevät kirjauksensa ohjelmistoihin kätevästi mobiilisovelluksella tai erillisellä pikakirjaussovelluksella. Monipuolinen raportointi tarjoaa informaatiota niin päivittäisen toiminnan kuin kehittämisenkin tueksi, ja tarvittaessa ohjelmistomme integroituvat myös asiakkaan muihin järjestelmiin. 

CSI-ohjelmistoilla on jo lähes 3000 käyttäjää Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asianajotoimialasta, joten edistyksellisten työkalujemme käytön tueksi tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat palvelut.

Etsimme nyt kehityshaluista (Junior) Software Engineeriä vahvistamaan CSI Helsingin tuotekehitystiimiä Sörnäisissä – kenties juuri sinua? Asiakkaat ovat CSI-ohjelmistojen kehitystyön ytimessä, ja ohjelmistoja hiotaan paremmiksi versio versiolta asiakkaiden tarpeiden,  viranomaismääräysten ja uusimpien teknologioiden mukaan. Ohjelmistokehittäjänä tehtäviisi kuuluukin ohjelmistojen toiminnallisuuden kehitys ja ylläpito osana tuotekehitystiimiä: kehität olemassa olevaa, mutta pääset myös luomaan aivan uutta! 

Voit olla jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai vasta urasi alkuvaiheessa, sillä työnkuvaa on mahdollista muokata osaamistasoasi vastaavaksi. C#-ohjelmointiosaaminen työn, harrastusten tai opintojen kautta on perusedellytys tehtävässä, koska siten voit suunnata energiasi CSI:n tuotteeseen perehtymiseen. Sinun tulisi myös olla utelias ja valmis kehittämään itseäsi, koska CSI on erinomainen paikka oppia uutta. Jokainen päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsesi haastamiseen ja käytännön ohjelmointiosaamisesi kartuttamiseen osaavan tiimin tuella.

CSI:n tiimi koostuu monipuolisista osaajista, joilla on vahva fokus tuottaa asiakkailleen lisäarvoa heidän prosessejaan tehostamalla. Lue tiimistä lisää täältä: http://www.csihelsinki.fi/csi-helsinki/tiimi.  

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia opintotaustaa
 • Vähintään puolen vuoden kokemusta C#-ohjelmoinnista, mieluiten .NET-ympäristössä
 • Kattavaa ymmärrystä tietokannoista, esim. SQL
 • Halua oppia uutta ja kehittyä ohjelmistokehittäjänä
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Eduksi luemme:

 • Ruotsin kielen taidon
 • Ymmärryksen taloushallinnosta
 • React Native tai Flutter -perusteiden hallinnan

Tarjoamme sinulle: 

 • Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään toimialan johtavaa ohjelmistoa yhä paremmaksi
 • Ammattitaitoiset ja rennot työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ohjelmistokehittäjänä ja myös asiakkaidemme toimialojen tuntemusta
 • Viihtyisät työtilat Sörnäisissä ja hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut

Oletko etsimämme ohjelmistokehittäjä? Lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi viimeistään keskiviikkona 11. maaliskuuta 2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/csi-helsinki-junior-software-engineer-c-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi CSI Helsingille. 

Yrityksestä sekä CSI-ohjelmistoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.csihelsinki.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö, Tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. + 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Nopeasti kasvavalla ja kansainvälistyvällä WheelQ:lla on nyt tech-tiimissään paikka auki Frontend Developerille!

Haluaisitko päästä työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakasrajapinnassa? Bitmore etsii nyt kasvavaan joukkoonsa IT-asiantuntijaa!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen