(Junior) Sovellusasiantuntija

Julkaistu 16.05.2019

Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Nykyään meitä on jo lähes 250 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa, mutta haluamme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä. Ruotsissa olemme jo saavuttaneet asiakkuudenhallinta-alan (CRM) markkinajohtajuuden, ja kaiken kaikkiaan ratkaisujamme käyttää 4 500 yritystä ja yhdistystä. Hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun.

Lime Technologies on ollut jo vuosia voimakkaassa kasvussa niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Maailmanvalloitussuunnitelmistamme ei kuitenkaan tule mitään ilman tekeviä käsiä. Siksi kaipaamme omintakeiseen joukkoomme lisää Sovellusasiantuntijoita. Me Limellä tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa Lime CRM-järjestelmään, jotta heidän työntekijöillään olisi kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla kätevästi yhdessä paikassa.

Sovellusasiantuntijat tuttavallisemmin “apparit”, ovat täysipäiväisiä ongelmanratkojia. Haluaako asiakas nähdä kaikkien firmansa järjestelmien oleellisimmat tiedot omasta CRM-järjestelmästään? Laita appari asialle, niin ei tarvitse tehdä itse perästä! Sovellusasiantuntijamme tekevät vaativammat asiakaskohtaiset muokkaukset järjestelmäämme. Työssä käytettyjä teknologioita ovat mm. SQL, VBA, Python, JS, HTML, C#, SSIS ja REST API, mutta tämä ei ole mikään vaatimusluettelo. Jos ohjelmointi on tuttua ylipäätään, yksittäisiä teknologioita voit opetella työn ohessa. Taitojesi karttuessa voit myös halutessasi rakentaa kokonaan uusia lisäosia ja sovelluksia ohjelmistoomme. Työsi ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin teknisiin toteutuksiin, vaan pääset myös toimimaan asiakasrajapinnassa. Voit tutustua vielä tarkemmin rooliin täältä.

Olemme erittäin yhteisöllinen työporukka, ja siksi toivoisimme uudelta jäseneltämme kykyä heittäytyä mukaan rentoon meininkiimme. Työura meillä alkaa neljän viikon mittaisella palkallisella koulutusjaksolla Lundissa, Skånessa. Siellä pääset perehtymään uuteen tehtävääsi yhdessä tulevien kollegoidesi kanssa. Opit niin teknisiä kuin kaupallisia puolia tulevasta työstäsi, ja ilman muuta firmamme ainutlaatuisen kulttuurin ja arvot.

Toivomme sinulta:

  • Ymmärrystä ja halua kehittyä ohjelmoinnissa
  • Soveltuvaa teknistä tai teknis-kaupallista koulutustaustaa
  • Huumorimieltä ja kykyä heittäytyä mukaan; meistä töissä tulee olla hauskaa
  • Suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi luemme:

  • Ruotsin tai muiden pohjoismaisten kielten osaamisen

Tarjoamme:

  • Vastuullisen roolin aidosti vaihtelevien projektien parissa – mikään ratkaisu ei ole samanlainen kuin edellinen, ja pääset näkemään ja oppimaan paljon erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyn myötä
  • Joustavuutta ja vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi sekä mahdollisuuden työskennellä moninaisilla työkaluilla
  • Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluiksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
  • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
  • Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-junior-sovellusasiantuntija-5-2019  Seuraava koulutusjakso alkaa 5.8.2019, mutta jos tämä on elämäntilanteeseesi liian aikainen, voit hakea myös ensi talven koulutusjaksoon (13.1.2020). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lime Technologiesille.

Lime Technologiesista voit lukea lisää täältä ja uran aloittamisesta heillä täältä. Lisätietoa päivittäisestä aherruksestamme ja yrityksestämme antaa appariporukan vetäjä Samu Huotari (040 032 4415 / samu.huotari@lime.tech). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (jasmin.shams@atalent.fi, 0504350807)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

A growing startup Arkkeo is looking for a (Junior) Software Developer to develop its mobile and web applications enabling automated loyalty programs!

Front AI is looking for an analytical and customer-oriented System Developer to join its mostly remote development team.

As Mobile developer at Highkey you’ll get a vast responsibility area developing their app that is rapidly growing in popularity in the US market.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen