(Junior) Test Engineer

Julkaistu 22.07.2019

Creative Software Innovations – eli tuttavallisemmin CSI Helsinki – kehittää työkaluja asianajotoimistojen ja muiden asiantuntijaorganisaatioiden toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen. Ohjelmistomme tarjoavat kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jolla ylläpidetään sujuvasti asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja, hoidetaan hinnoittelu, toimeksiantoon liittyvien tehtävien koordinointi, tehdyn työn kirjaaminen, laskutusaineiston viimeistely ja laskutus sekä maksusuoritusten käsittely.  Ohjelmistojen monipuolinen raportointi tarjoaa reaaliaikaista informaatiota niin päivittäisen toiminnan kuin kehittämisenkin tueksi. Kiireiset käyttäjät pääsevät tekemään ohjelmistoihin kirjauksensa kätevästi mobiilisovelluksilla tai erillisellä pikakirjaussovelluksella. Tarvittaessa ohjelmistomme integroituvat myös asiakkaan muihin järjestelmiin. 

CSI-ohjelmistoilla on jo runsaat 2500 käyttäjää Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asianajotoimialasta, joten edistyksellisten työkalujemme käytön tueksi tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat palvelut.

Etsimme nyt tarkkaa ja järjestelmällistä (Junior) Test Engineeriä vahvistamaan CSI Helsingin tuotekehitystiimiä Sörnäisissä – kenties juuri sinua? Asiakkaat ovat CSI-ohjelmistojen kehitystyön ytimessä, ja asiakaspalautteiden pohjalta ohjelmistoja testataan ja hiotaan versio versiolta paremmiksi, jotta ne mukailevat asiakkaiden tarpeiden lisäksi myös viranomaismääräyksiä sekä uusimpia teknologioita. Pääpaino roolissa on manuaalitestauksessa, mutta odotamme sinun tuovan testaamiseen myös uutta näkökulmaa ja tulevaisuuden automatisointiin tähtäävää kehitysintoa. Ohjelmistotestaajana pääset laatimaan testitapauksia, rakentamaan testiautomaatioympäristöä sekä kokonaisvaltaisesti kehittämään testausprosessia. Ohjelmistotestauksen lisäksi toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös tekninen dokumentointi, joten olitpa sitten urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi tekijä, toimenkuvan painotusta on mahdollista muokata osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan!

Testausvalmius opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta on perusedellytys ohjelmistotestaajan tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä korostuvat myös hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot, koska toimit ohjelmistokehityksen ja asiakastuen rajapinnassa ja teet yhteistyötä molempiin suuntiin. CSI on erinomainen paikka oppia uutta, joten sinun tulisi joka tapauksessa olla omatoiminen, utelias ja valmis kehittämään itseäsi. Jokainen päivä on erilainen tarjoten sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi monipuolisesti ja kartuttaa käytännön osaamistasi osaavan tiimin tuella.

Tiimin monipuolisia osaajia yhdistää into turhien rutiinien eliminointiin ja fokus lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Lue lisää CSI:n tiimistä täältä: http://www.csihelsinki.fi/csi-helsinki/tiimi.  

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia opintotaustaa
 • Kokemusta manuaali- ja/tai automaatiotestauksesta
 • Halua oppia uutta ja kehittyä ohjelmistotestaajana
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyviä englannin ja suomen kielen suullisia sekä kirjallisia taitoja

Lisäksi eduksi luemme:

 • Ohjelmointiosaamisen
 • Ruotsin kielen taidon
 • Ymmärryksen taloushallinnosta

Tarjoamme sinulle: 

 • Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään toimialan johtavaa ohjelmistoa yhä paremmaksi
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden kehittää niin osaamistasi ohjelmistotestaajana kuin asiakkaidemme toimialojen tuntemustakin 
 • Viihtyisät työtilat Sörnäisissä ja hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut

Oletko etsimämme ohjelmistotestaaja? Lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi viimeistään 4.8.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/csi-helsinki-junior-test-engineer-7-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi CSI Helsingille. 

Yrityksestä sekä CSI-ohjelmistoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.csihelsinki.fi/. Hakuprosessia ja tehtävänkuvaa koskeviin kysymyksiin ajalla 22. – 25.7.2019 vastaa CSI Helsingin tuotekehitysjohtaja Tapio Lindqvist (+358 45 678 9202, tapio.lindqvist[ät]csihelsinki.fi) ja ajalla 29.7. – 2.8.2019 aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (+ 358 44 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen