Juniorikonsultti / Junior Konsult

Julkaistu 16.01.2020

CSI Helsinki kehittää työkaluja asianajotoimistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen. Asiakkaat ovat CSI-ohjelmistojen kehitystyön ytimessä; ohjelmistoja hiotaan versio versiolta paremmiksi asiakkaiden kehittämistoiveiden, uusien viranomaismääräysten ja teknologioiden pohjalta.

Ohjelmistoillamme ylläpidetään asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja, hinnoitellaan, koordinoidaan toimeksiantoon liittyvät tehtävät, kirjataan työt, hoidetaan laskutus ja käsitellään maksusuoritukset. Kiireiset käyttäjät tekevät kirjauksensa ohjelmistoihin myös mobiilisti tai pikakirjaussovelluksella. Monipuolinen raportointi tarjoaa reaaliaikaista informaatiota niin päivittäisen toiminnan kuin kehittämisenkin tueksi. Tarvittaessa ohjelmistomme integroituvat asiakkaan muihin järjestelmiin.

CSI on markkinajohtaja Suomessa, ja ohjelmistoillamme jo lähes 3000 käyttäjää Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Meillä on asianajotoimialasta yli 30 vuoden kokemus, joten edistyksellisten työkalujen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat palvelut.

Etsimme nyt konsulttitiimiimme Sörnäisiin ruotsinkielentaitoista juniorikonsulttia – kenties juuri sinua? Juniorikonsulttina vastaat erityisesti ruotsalaisten, mutta myös muiden asiakkaidemme teknisistä tukitarpeista ja selvityksistä yhteistyössä ohjelmistokehityksen, asiakastuen ja muun konsulttitiimin kanssa. Työssäsi ratkot CSI-ohjelmistojen käyttöön, kirjautumiseen tai Windows-pohjaiseen järjestelmäympäristöön liittyviä “ongelmatapauksia”, jotka vaativat sekä teknistä että CSI-ohjelmiston osaamista ja usein myös ohjelmistokoodiin tutustumista. Moni asiakkaistamme on integroinut ohjelmistoonsa M-Files-dokumentinhallintajärjestelmän, johon liittyvät tukipyynnöt päätyvät myös usein konsulttitiimillemme.

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vasta urasi alkuvaiheessa. Työnkuvaa on mahdollista muokata kokemus- ja osaamistasoasi vastaavaksi, ja osaamisesi kehittyminen tapahtuu kokeneen seniorikonsulttimme tukemana. Ohjelmisto-osaamisesi kehittyessä kasvat yhä vaativampiin konsultointitehtäviin, mm. toimimaan asiantuntijana ohjelmistojemme käyttöönottoprojekteissa.

Tekninen osaaminen, kiinnostus ja kyky ongelmien hahmottamiseen ja ratkomiseen sekä ohjelmistokoodin lukutaito ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä englanniksi että molemmilla kotimaisilla kielillä – toimithan ohjelmistokehityksen, asiakastuen ja konsultoinnin rajapinnassa ja olet yhteydessä myös asiakkaisiin. CSI on erinomainen paikka oppia uutta, joten joka tapauksessa toivomme, että olet omatoiminen, utelias ja valmis kehittämään itseäsi järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijana. Työtehtävien vaihtelevuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi monipuolisesti ja kartuttaa osaamistasi osaavan tiimin tuella.

CSI-tiimin osaajia yhdistää into turhien rutiinien eliminointiin ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Lisää meistä voit lukea täältä.

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia, esim. tietoteknistä, opintotaustaa
 • Palveluhenkisyyttä ja mielenkiintoa asiakastyöhön
 • Teknistä suuntautumista ja ohjelmistokoodin lukutaitoa
 • Halua oppia uutta ja kehittyä
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös “flytande svenska” sekä “fluent English”

Lisäksi eduksi luemme:

 • Aiemman asiakaspalvelukokemuksen
 • Ohjelmointiosaamisen, esim. C#:sta .NET-ympäristössä
 • Ymmärryksen tietokannoista, esim. Ms SQL Serveristä
 • Kokemuksen M-Files-dokumentinhallintajärjestelmästä

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään toimialan johtavaa ohjelmistoa yhä paremmaksi
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijana kokeneessa asiantuntijatiimissä
 • Viihtyisät työtilat Sörnäisissä ja hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut – etätyömahdollisuutta unohtamatta!

Oletko etsimämme juniorikonsultti? Lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.01.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/csi-helsinki-juniorikonsultti-junior-konsult-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi CSI Helsingille.

Yrityksestä sekä CSI-ohjelmistoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.csihelsinki.fi/. Hakuprosessia ja tehtävänkuvaa koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johansson (+ 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen