Kaksi Mekaniikkasuunnittelijaa Koneen tuotekehitysyksikköön

Julkaistu 13.11.2019

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä lujuuslaskentapalveluiden sekä mekaniikkasuunnittelun palveluntuottaja. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa: yhteistyöllä saavutetut teknisesti laadukkaat ratkaisut avaavat uusia ovia innovatiivisten kehityssuuntien tiellä. Me etsimme sitkeästi parhaita ratkaisuja asiakkaidemme haastaviin sovelluskohteisiin. Meille on tärkeää pitää kiinni lupauksistamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaidemme haasteisiin.

Neteram Oy (KONE) etsii kahta aktiivista insinööriä mekaniikkasuunnittelun tehtävien pariin yhteen Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Työskentelet Koneen tuotekehitysyksikössä, jossa työtehtäviisi kuuluu hissitekniikkaan liittyvä monipuolinen tuotekehitys ja mekaniikkasuunnittelu hyödyntäen moderneja suunnitteluohjelmia. Rooliisi mekaniikkasuunnittelijana liittyy luonnollisesti myös prototyyppien valmistamista, asettelua, testaamista sekä dokumentaatiota. Lisäksi teet yhteistyötä KONE:n sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa esimerkiksi proto-osien hankintojen yhteydessä. Tehtävänkuva muotoutuu tekijänsä mukaan ja pääset oman kiinnostuksesi mukaan kehittämään itseäsi laaja-alaisesti erilaisissa tuotekehityksen tehtävissä.

Ideaalihakijamme tausta on konetekniikan parissa, mutta emme vierasta muita tekniikan alan opintoja (esim. materiaalitekniikka). Arvostamme aikaisempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävien parista, mutta ennen kaikkea, asenteesi ratkaisee. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotekehityksestä esimerkiksi erilaisten innovaatioprojektien kautta. Sinulla on luontainen kyky ajatella laatikon ulkopuolelta ja lähteä kokeilemaan uusia asioita. Neteram Oy:ssä arvostetaan aktiivista, kehittymishaluista ja rohkeaa tekijää, joka ei vierasta hands on -tehtäviä, vaan suhtautuu työntekoon joustavalla asenteella.

Neteram Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Neteram Oy panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä potentiaalisi ratkaisee ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta alan parhaiden parissa.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. konetekniikka, materiaalitekniikka)
  • Aiempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta
  • Itsenäistä työotetta, rohkeaa asennetta sekä vahvoja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • Osaamista 3D-mallinnustyökaluista (erityisesti Creo)

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus mekaniikkasuunnittelusta tuotekehitysyksikössä

Kuulostaako hyvältä? Lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja opintosuoritteesi viimeistään su 27.11.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-kaksi-mekaniikkasuunnittelijaa-koneen-tuotekehitysyksikkoon-11-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Pääset tutustumaan Neteramiin tarkemmin täällä: http://neteram.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen