Käyttöönottoinsinööri

Julkaistu 19.02.2020

Sintrol on 45-vuotias suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa palvelua ja asiantuntemusta sekä maailman parhaiden valmistajien mittauslaitteita ja analysaattoreita. Yritys toimittaa ja valmistaa laitteita voimalaitos-, paperi- ja selluteollisuuden analysointiin, prosessimittauksiin, poltonohjaukseen, laadunvarmistukseen sekä pölynmittauksiin. Sintrolin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa Suomessa ja ulkomailla työskentelee noin 60 henkilöä. Yksi Sintrolin vahvuuksista on halukkuus ja kyvykkyys toimittaa yksittäisten laitteiden lisäksi myös kokonaisvaltaisia, asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Tutustu Sintroliin tarkemmin: www.sintrol.fi.

Liiketoimintansa kehittyessä Sintrol hakee nyt uutta käyttöönottoinsinööriä! Tehtävässäsi varmistat projektitoimituksiin sisältyvien laitteiden oikean asennuksen ja toiminnallisuuden paikan päällä käyttökohteessa. Käyttöönotto sisältää mahdollisesti myös asiakkaan henkilökunnan koulutusta ja perehdyttämistä tyypillisimpiin huoltotoimenpiteisiin. Toiminta-alueesi on lähtökohtaisesti koko Suomi, mutta toisinaan pääset vierailemaan myös ulkomailla kansainvälisten projektien parissa. 

Sintrolin asiakaskuntaa ovat muiden muassa voimalaitosten ja sellutehtaiden pääkomponentteja valmistavat yritykset sekä loppukäyttäjät, kuten esimerkiksi voimalaitokset ja sellutehtaat. Tyypilliset toimitukset sisältävät laitteita sooda- tai voimakattilan poltonhallinnan ratkaisuihin koostuen sytyttimistä, liekinvartijoista, tulipesäkameroista ja edistyneestä lämpötilamittaustekniikasta. Toinen esimerkki ratkaisukokonaisuuksistamme ovat sellutehtaan meesauunin mittaukset, jotka sisältävät pintalämpötilaskannereita, kameratekniikkaa sekä tähän kokonaisuuteen sisältyvää ohjelmistotekniikkaa.  

Käyttöönottoinsinöörin roolissasi olet avainasemassa huolehtimassa toimitustemme viimeisen vaiheen toteuttamisesta, ja toiminnallasi vaikutat asiakkaille muodostuvaan kokonaiskuvaan Sintrolista. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina, ja siksi 

odotamme sinulta:

  • Myyvää asennetta ja kykyä ottaa vastuuta isompien laitekokonaisuuksien toiminnasta. 
  • Tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiotekniikan koulutusta.
  • Kokemusta mekaanisten komponenttien asennuksista joko töiden tai harrastusten kautta.
  • Aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta Sintrolin toimialaa kohtaan, sekä halua kehittää palveluamme asiakkaidemme ehdoilla. 
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa englannin kielen osaamista.
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, hyvät työkalut ja työsuhde-edut sekä kannustavan työyhteisön. Olemme kiinnostuneita sinun kehittymisestäsi ja menestymisestäsi, ja sen varmistamiseksi kokeneemmat kollegasi auttavat sinut hyvään alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta. Meille on tärkeää kuunnella uusia ideoita ja kehitysehdotuksia, joten saamaasi asiakaspalautetta käytetään aktiivisesti oman toimintamme kehittämiseen. Tule siis meille hommiin! 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 3.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sintrol-oy-kayttoonottoinsinoori-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi. 

Sintrolista voit lukea lisää osoitteessa sintrol.fi.  ja tehtävästä voit kysyä tarkemmin Sintrolin Sami Lehtoselta (044 3654 482). Hakuprosessia ja aikataulua koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sintrolin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen