Kehityspäällikkö

Julkaistu 10.12.2019

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Panostamme ihmisiimme, laitekantaan ja digitaaliseen kehitykseen. Teemme joka tasolla hyvin loppuun vietyjä projekteja, sillä sitä kautta rakentuvat niin luotettavuus kuin ylivoimainen maineemme toimialalla.

Mutta ennen kaikkea Cervi on ihmisistä koostuva yritys. Työyhteisö, jossa jokainen tekee velvollisuutensa ja katsoo, että muut suoriutuvat omistaan. Käytännössä se on sitä, että autetaan toinen toistaan. Ja vaikka cerviläiset ovat kohteissa hajallaan, yhteisö toimii ja apua on aina tarjolla.

Meillä jokainen kantaa ylpeänä firman värejä. Cervi onkin ehkä enemmän joukkue kuin yritys.


Olemme Cervillä lähteneet vahvasti viemään palveluitamme digitalisaation eturintamaan ja havainneet tarpeen aktiiviselle ja itseohjautuvalle Kehityspäällikölle. Yhdessä muiden cerviläisten kanssa lähdet tuotteistamaan palveluitamme ja konseptejamme mm. palvelumuotoilun keinoin. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, kiinteistömanagerit, suunnittelutoimistot, julkiset organisaatiot sekä myös yksityisasiakkaat taloyhtiöiden kautta.

Vastuullasi on Cervin sisäinen digitaalinen kehitys ja raportoit tehtävässä suoraan Cervin johtoryhmälle. Työssäsi tulet keskittymään pääsääntöisesti toiminnanohjausjärjestelmämme projektiluontoiseen kehitystyöhön, mutta myös muita kehitysprojekteja on tiedossa monipuolisesti palveluiden tuotteistamiseen liittyen. Toimit linkkinä ohjelmistokumppaniemme ja muun organisaation (tuotanto, myynti etc.) välillä ja viet toimivia ideoita toteutukseen ammattitaitoisella otteella. Pidät projektien langat käsissäsi ja ohjaat ohjelmistokehittäjiä, mutta et myöskään pelkää laittaa käsiäsi saveen tarvittaessa.

Sinulla on näyttöä IT-projektien menestyksekkäästä loppuun saattamisesta ja kokemuksen myötä ymmärrät sen, miten ideat yhdistetään tavoitteisiin, priorisoidaan ja implementoidaan. Olet aidosti kiinnostunut digitalisaatiosta, uusista teknologioista ja siitä, miten asiakaskokemusta kehitetään ketterän kehityksen työkaluilla. Olet vahva tiimipelaaja, sillä työssäsi sukkuloit niin johtoryhmän, sisäisten tiimien, ulkoisten kumppaneiden kuin myös asiakkaiden parissa. Rooli on Cervillä täysin uusi, joten tukea on saatavilla sitä tarvitessasi suoraan johtoryhmältä – mikromanageeraamiseen ei Cervillä kuitenkaan ole aikaa ja tarvetta. Toivomme siis, että pystyt lähteä vetämään kehitysprojekteja omatoimisesti ensimmäisistä viikoistasi alkaen.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutaustaa (esim. teknillinen tai kaupallinen)
  • Aikaisempaa kokemusta IT-projektien läpiviennistä
  • Ymmärrystä ohjelmistokehityksestä ja ohjelmointitiimin ohjaamisesta
  • Toimeentarttuvaa ja määrätietoista asennetta
  • Järjestelmällistä työskentelytyyliä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Toiminnanohjausjärjestelmämme on toimintamme sydän ja monipuolisten IT-projektien kautta sinulla on käsissäsi koko Cervin kehitys. Tarjolla on vastuullinen ja vaikutusvaltainen avainrooli rennossa ja avoimessa työympäristössä. Pääset vaikuttamaan eturintamassa ilmanvaihtoalan tulevaisuuden ratkaisuihin ja palveluihin. Cervillä tarjotaan yksilöille räätälöityjä kehittymismahdollisuuksia ja työsuhde-etuja, kuten kilpailukykyinen palkkaus, etuohjelmat, etätyömahdollisuus ja koulutukset. Tässä roolissa on myös erinomaiset mahdollisuudet päästä osaksi johtoryhmää tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 26.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/cervi-kehityspaallikko-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi.

Cervistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.cervi.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Cervin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Aarno etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa projektipäällikköä vastaamaan eri peruskorjaushankkeiden projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen