Kesäksi tarjolla useita eri tehtäviä (esim. junior asiakasneuvoja/kassa, HR Trainee, juridinen assistentti)

Julkaistu 07.01.2019

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysratkaisuja. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Aktian osakkeet (AKTAV, AKTRV) noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.

Etsimme nyt Aktialle pankkialasta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin useisiin eri kohteisiin! Esimerkiksi tehtävänkuvasi junior asiakasneuvojana pitää sisällään yksityisasiakkaidemme kassa- ja päivittäisasioiden hoitamista ja digineuvontaa niin kasvotusten kuin puhelimitsekin, eri kohteissa hieman eri painotuksin. Osa tehtävistä liittyy yritysten luottokelpoisuuden arviointiin, HR-tehtäviin tai perhe- ja perintöjuridiikkaan. Kaikkia tehtäviä yhdistää se, että pääset luomaan Aktian asiakkaille parasta mahdollista asiakaskokemusta ja näkemään, mitä on Suomen paras pankkitoiminta – pääset todella syventämään alan tietotaitoasi!

Avoinna ovat seuraavat kesätyötehtävät:

 • Pääkaupunkiseutu: junior asiakasneuvoja/kassa, palveluasiantuntija, assistentti sekä luottokelpoisuusanalyysien laatija yrityspuolelle, HR Trainee, juridinen assistentti
 • Lohjan ja Hangon alue: junior asiakasneuvoja/kassa
 • Itä- ja Keski-Uusimaan alue: junior asiakasneuvoja/kassa
 • Pohjanmaan alue: junior asiakasneuvoja/kassa

Aktia on ”pieni pankki suurella sydämellä”. Arvostamme aitoa kiinnostusta pankkialaa kohtaan ja halua syventää osaamistasi alalla. Aktialle laadukas asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää, joten positiivinen ja joustava työskentelyote on myös olennaista. Pienen pankin etuja on se, että hierarkia on matala ja ideoitasi kuunnellaan. Tästä syystä on myös tärkeää, että sinulla on rohkeutta kertoa näkemyksistäsi ja kysyä tarvittaessa kysymyksiä. Kunnianhimo ei myöskään ole pahitteeksi. Vaikka toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, lähitiimisi toimii aina tukenasi.

Hakijalta edellytämme:

 • Kiinnostusta pankkialaa kohtaan
 • Käynnissä olevia kaupallisen alan opintoja (mikäli olet kiinnostunut juridisen assistentin tehtävästä, edellytämme oikeustieteen tai oikeustradenomin opintotaustaa)
 • Erinomaisia viestinnällisiä ja sosiaalisia taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Sujuvaa ruotsin kielen taitoa asiakasneuvojan työssä

Katsomme eduksi aikaisemman asiakaspalvelu- ja/tai pankkialan kokemuksen.

Aktia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden aloittaa pankkiurasi rennossa tiimissä, jossa yhteishenki on korkealla ja tukea on aina tarjolla. Kesätyö alkaa perusteellisella perehdytyksellä yhdessä sinulle nimetyn mentorin kanssa. Aktialla jokaisen tiimiläisen työllä on merkitystä, ja pääset alusta asti kiinni myös vastuullisiin tehtäviin. Osassa tehtävistä on myös mahdollista jatkaa osa-aikaisesti kesän jälkeen. Tämän kesätyön jälkeen tietotaitosi pankkitoiminnasta on aivan uudella tasolla. Aktialla halutaan, että tämä on elämäsi paras kesätyö!

Oletko valmis starttaamaan pankkiurasi Aktialla? Lähetä pelkkä CV:si PDF-muodossa viimeistään 21.1.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aktia-kesaksi-tarjolla-useita-eri-tehtavia-esim-junior-asiakasneuvoja-kassa-hr-trainee-juridinen-assistentti-1-2019. Mainitsethan CV:ssäsi lisäksi aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi, mikä tehtävistä kiinnostaa sinua sekä millä alueella/missä konttorissa haluaisit työskennellä! Alla eri alue- ja konttorivaihtoehdot:

 • Pääkaupunkiseutu (Helsinki Kolme Seppää, Helsinki Hakaniemi, Helsinki Munkkivuori, Espoo Tapiola, Kauniainen, Vantaa Myyrmäki, Vantaa Tikkurila)
 • Lohjan ja Hangon alue (Lohja, Kirkkonummi, Karjaa, Inkoo Kirkonkylä, Tammisaari, Hanko)
 • Itä- ja Keski-Uusimaa (Loviisa, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Järvenpää)
 • Pohjanmaa (Vaasa Torikonttori, Kokkola, Pietarsaari, Maalahti, Mustasaari Sepänkylä, Vöyri)

Miten rekrytointiprosessi etenee?

 1. CV:n jättäminen aTalentille viimeistään 21.1.2019
 2. aTalent käy CV:t läpi ja kutsuu tammikuun 2019 aikana jatkoon päässeet AktiaSummer-rekrytapahtumaan, joka pidetään Helsingin Jäähallissa to 31.1.2019. Varaathan jo nyt kalenteristasi alustavasti tämän päivän tapahtumalle! Tiedossa on mm. verkostoitumista ja hauskaa yhteistä tekemistä unohtamatta tärkeintä eli Speed Dating -rekrytointihaastattelua. Tapahtuman päätteeksi pääset osallistumaan HIFK – Saipa -matsiin!
 3. Päätökset valinnoista tehdään pian rekrytointitapahtuman jälkeen.

Voit lukea Aktiasta lisää osoitteessa https://www.aktia.fi/fi/. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (+358 50 401 9387, erkko.vanhakartano[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Aktialle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen