Kesätyöhaku 2020

Julkaistu 02.12.2019

Aktia etsii parhaillaan useita kesätyöntekijöitä kesäksi 2020 eri tehtäviin! Aikaisempaa kokemusta pankkialalta emme edellytä, vaan tärkeintä on asenne ja innostus. Kesätyöpaikkoja on tarjolla mielenkiintoisissa tiimeissä treasuryn, yritysasiakkuuksien kuin HR:nkin parissa. Erilaisia rooleja löytyy esimerkiksi niin viestinnän, perintöoikeuden, myynnin, analytiikan kuin KYC-processienkin parista. Tämän lisäksi on tarjolla myös toimistotehtäviä ja asiakaspalvelurooleja eri kaupungeissa.  Lue lisää ja hae AktiaSummer-rekrytointitapahtumaan helposti jättämällä pelkkä CV:si jo tänään!

Miten rekrytointiprosessi etenee?

 1. Lähetä CV:si aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 22.12.2019.
 2. Ruotsin kielen taitoa vaativissa profiileissa pyydämme jatkoon edenneitä tekemään lyhyen videoesittelyn ruotsiksi. Kutsut tähän vaiheeseen lähetetään viikkojen 52 ja 1 aikana. Varauduthan siihen, että pystyt käyttämään tammikuun ensimmäisellä viikolla lyhyen hetken tämän parissa!
 3. Potentiaalisimmat hakijat kutsutaan 16.1.2020 järjestettävään tapahtumaan.
 4. Aktian kesätyötapahtuma Salmisaaren Biitsissä 16.1.2020! Tapaat Aktian yksiköiden rekrytoivat esimiehet tapahtumassa.
 5. Kesätyöhaun rekrytointiprosessi jatkuu Aktialla.


Kuulostaako jokin alla olevista rooleista seuraavalta kesätyöltäsi? 

Tutustu myös blogista, millaista työskentely on Aktialla.

Lähetä meille CV:si PDF-muodossa viimeistään 22.12.2019 mennessä. Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä. Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, niin lähetä CV:si jokaisen profiilin oman linkin kautta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä aTalentin Recruitment Manager Jenni Tonttiin sähköpostitse jenni.tontti[at]atalent.fi ja puhelimitse maanantaisin 15-16 välillä +358407508821. 

 

Digital Sales: Digital Client Assistant (Helsinki)

Digital Client Assistantina työhösi kuuluu myyntiorganisaation tukeminen ja asiakkuuksien avaaminen ja päivittäminen alaikäisille. Työtehtäviin on mahdollista yhdistää myös uusien ja nykyisten asiakkaiden kontaktointia puhelimitse, sekä asiakassuhteiden hoitoa ja asiakastyytyväisyyden varmistamista. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen uusien asiakkuuksien After Sales -prosessiin. Digitalisaatio muuttaa pankkimaailmaa ja Digital Sales -tiimissä pääsetkin osaksi tätä tulevaisuuden kehitystä.

Odotamme sinun opiskelevan kaupallista alaa (amk/yo). Tärkeintä tehtävässä on proaktiivinen ja rohkea työskentelyote. Tämän lisäksi näemme etuna kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä, myynnistä tai muusta puhelintyöstä.

 • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-digital-sales-digital-client-assistant-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

HR: HR-koordinaattori (Helsinki)

HR-koordinaattorin työtehtävät painottuvat sisäisen ja ulkoisen viestinnän (some) koordinointiin / työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tämän lisäksi tulet toimimaan monella saralla HR:n operatiivisena tukena. Riippuen omasta kiinnostuksestasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta relevantteja korkeakouluopintoja (amk/yo) ja etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut sekä viestinnästä että HR:stä ja ehtinyt kerryttää näistä osaamista opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Näemme etuna ruotsin kielen taidon. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-hr-hr-koordinaattori-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Corporate Banking: Junior Analyytikko (Helsinki)

Junior Analyytikon tehtävässä laadit ja päivität luottokelpoisuusarvioita ja toimit Corporate Banking -tiimin asiakasvastaavien ja yritysanalyytikoiden apuna. Luottokelpoisuusarviot laaditaan mm. tilinpäätösinformaation perusteella ja siksi odotamme sinun opiskelevan kaupallista alaa pääaineena esimerkiksi rahoitus tai laskentatoimi. Toivomme myös sinun olevan jo vähintään 3. vuoden opiskelija. Emme odota työkokemusta alalta, mutta näemme eduksi aiemman kokemuksen työtehtävissä taloushallinnon alalla esimerkiksi tilitoimistossa tai kirjanpidon parissa. Tärkeää on, että olet näppärä Excelin kanssa ja ymmärrät tuloslaskelmia, tasetta ja kassavirtoja. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-corporate-banking-junior-analyytikko-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Production Center: Legal Trainee (Pääkaupunkiseutu)

Legal Traineen positio yhdistää perintöoikeuden, pankkitoimialan ja juridiikan – joten kesän jälkeen sinulla on kattava perintöoikeuden kokemus! Työtehtävät liittyvät kuolinpesien asiakirjojen käsittelyyn ja  toimeksiantojen toteuttamiseen sekä asiakaspalveluun niin Aktialla sisäisesti kuin myös asiakkaiden suuntaan.

Odotamme sinun opiskelevan oikeustieteellisessä ja edellytämme, että olet jo suorittanut perhe- ja perintöoikeuden kurssin. Emme odota sinulta vielä työkokemusta, mutta eduksi näemme aiemman työkokemuksen rahoitusalalta, perhe/perintö-työstä tai esimerkiksi edunvalvonnan parista.

 • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-production-center-legal-trainee-paakaupunkiseutu-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Production Center: Toimistotyöntekijä (Vaasa)

Toimistotyöntekijän työtehtävät ovat monipuolisia ja päivät ovat aina erilaisia. Tehtäviisi  kuuluu mm. valtakirjojen ja lainojen hoitamista, kuten esimerkiksi lainojen korjauksia ja erilaisia manuaalisia kirjauksia, papereiden arkistoimista holviin sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä. 

Etsimme henkilöä, joka on tarkka ja oma-aloitteinen sekä joustava tekijä, joka viihtyy monipuolisten tehtävien parissa. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen sekä kokemuksen toimisto- tai pankkityöstä. Myös ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-production-center-toimistotyontekija-vaasa-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Customer Service: Client Advisor (Helsinki, Porvoo ja Turku)

Client Advisorin tehtävässä pääset asiakaspalvelun keskiöön. Toimit asiakaspalvelijana  kasvotusten konttorilla sekä digitaalisten palveluiden parissa esimerkiksi chatissa ja verkkopankissa. Autat asiakkaiden arjen haasteissa ja pidät huolta siitä, että Aktian asiakaspalvelu täyttää asiakaslupaukset joka päivä ja jokaisessa kanavassa. 

Tärkeintä tehtävässä on halu auttaa asiakasta ja intoa työskennellä asiakasrajapinnassa. Katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen. 

 • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-customer-service-client-advisor-helsinki-porvoo-ja-turku-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Business Risk Management: Junior Risk controller (Helsinki)

Junior Risk Controllerina tehtäväsi on kehittää ja analysoida riskienhallinnan raportointia. Työsi pitää sisällään talon sisäisen raportoinnin ja johdon raportoinnin kehittämistä ja analysointia esimerkiksi luottoriskien, maksuliikenteen ja rahanpesun estämisen osalta. 

Odotamme sinun opiskelevan kaupallista tai teknistä alaa (amk/yo) ja sinulla on takana jo muutama vuosi opintoja. Katsomme eduksi opinnot rahoituksen ja juridiikan ympäriltä, sekä kertyneen työkokemuksen taloushallinnon tai rahoitusalan tehtävistä. Myös Tableaun tai Pythonin osaaminen nähdään etuna.

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-business-risk-management-junior-risk-controller-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Business Risk Management: Junior KYC Processing Specialist (Vaasa)

Junior KYC Processing Specialistin tehtäviin kuuluu henkilö- sekä yrityspuolen asiakkaan tunnistamis- ja tunnistetietojen jälkikäsittely ja tarkastustyöt. Tarkastat siis monesta eri rajapinnasta tietoja, joten kokonaisprosessi vaatii erityistä tarkkuutta. Autat koko tiimiä suurten volyymien kanssa ja avustat myös tukitoiminnoissa esimerkiksi tietojen tarkistuksissa, materiaalien parissa ja myös asiakaskommunikaatiossa. KYC-prosessi (Know Your Customer) on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen ja globaali aihe finanssialalla, joten tässä tehtävässä kerrytät merkittävää työkokemusta. 

Odotamme sinulta erityistä tarkkuutta, vastuullisuutta sekä nopeaa järjestelmien omaksumiskykyä. Etuna näemme opinnot kaupalliselta alalta tai oikeustieteistä ja ruotsin kielen osaamisen. Katsomme eduksi työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä sekä tarkasti säädellyiltä aloilta, kuten esimerkiksi finanssi- tai vakuutusalalta. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-business-risk-management-junior-kyc-processing-specialist-vaasa-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Treasury: Dealer (Helsinki)

Dealerina olet osana Treasuryn tiimiä ja tehtäväsi painottuvat alussa pankin valuuttakaupankäyntiin. Yhteydenotot tiimille tulevat valtaosin puheluina niin Aktian sisäisiltä toimijoilta kuin asiakkailtakin. Tehtävänäsi on toteuttaa valuuttakauppoja, tehdä markkinaseurantaa, vastata valuuttakursseja ja rahamarkkinakorkoja koskeviin kysymyksiin. Kun olet saanut varmuutta työtehtäviin, on sinulla myös mahdollisuus osallistua tiimin mukana muihin pankin likviditeetin ja riskien hallinnan hoitoon liittyviin operaatioihin.

Odotamme sinulta kaupallisen alan opintoja (amk/yo) ja ymmärrystä rahoitusmaailmasta. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja sosiaalinen rahoitusalasta innostuva tulevaisuuden osaaja, jolla on kykyä matemaattiseen ajatteluun.

 • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-treasury-dealer-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Private Banking: Client Service Assistant (Helsinki)

Client Service Assistantin tehtävät koostuvat erilaisista arkistoinnin tehtävistä. Aktia muuttaa kesällä uusiin tiloihin, johon liittyy erilaisia arkistoinnin ja skannauksen tehtäviä, kuten esimerkiksi sopimusten liitteiden kirjaamista järjestelmään sekä pankkiirien tekemien toimeksiantojen skannaamista järjestelmään. Kesän aikana tehtävänkuvaa on mahdollista myös laajentaa pankkiireita avustaviin tehtäviin. 

Etsimme henkilöä, joka on tarkka, positiivinen ja järjestelmällinen, sekä näppärä Excelin käyttäjä. Katsomme eduksi kokemuksen back office -tehtävistä ja/tai rahoitusalalta. Myös ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-private-banking-client-service-assistant-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Sisäinen tarkastus: Assistentti (Helsinki)

Assistenttina liityt sisäisen tarkastuksen tiimiin ja kehität sitä, miten tiimi näkyy Aktialla talon sisällä. Tavoitteena on, että kesän loputtua tiimin sisäinen intrasivusto voitaisiin päivittää. Tehtäväsi alkavat sivustojen läpikäynnillä ja samalla keräät informaatiota siitä, mitä sivustolla tulisi olla, miten voit kerätä tarvittavaa tietoa esimerkiksi haastattelemalla ja kyselyjen avulla. Tämän jälkeen analysoit ja kokoat tietoa, minkä jälkeen alat tuottaa itse sisältöä – tämä pitää sisällään omien vahvuuksiesi mukaan esimerkiksi visuaalisen ilmeen tekemistä, haastattelujen kirjoittamista, yksikön esittelyn suunnittelua jne. Tähän projektiin on mahdollista yhdistää myös muita tehtäviä kuten raporttien ja erilaisten sapluunoiden visuaalisten ilmeiden päivittämistä. Tehtävässä saat olla luova ja miettiä boksin ulkopuolelta! 

Odotamme sinulta jo pidemmällä olevia korkeakouluopintoja (amk/yo) ja kokemusta viestinnästä ja/tai markkinoinnista esimerkiksi töiden tai harrastuksen parista. Voit yhdistää projektin myös lopputyöhösi. Tehtävä vaatii itseohjautuvuutta ja itsenäisyyttä, minkä lisäksi sisällöntuotannon osaaminen katsotaan eduksi. Myös ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna. 

Hae täältä: https://apply.atalent.fi/aktia-sisainen-tarkastus-assistentti-helsinki-12-2019. (Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä.)

 

Digital Channels: Junior Business Analyst (Helsinki)

Tasks:

 • Your task is to help software developers and service designers to understand customers’ challenges by describing those
 • Managing product life cycles from requirement definitions to continuous development, collecting customer feedback, evaluating the success and further develop Aktia’s digital services

Requirements:

 • Studies from a relevant field, 3rd to 5th year student (e.g. business, technical, service design)
 • Interest towards the field of business analytics
 • Willingness to learn new things and develop your skills
 • Fluent skills in English

Bonus points:

 • Knowledge or experience of SQL and Excel
 • Knowledge or experience of any of the following: Tableau, Microsoft Visual Studio, QlikView / Qlik Sense, Jira, Sketch and/or Invision
 • Some previous work experience from project management, business analytics or digital services
 • Fluent skills in Finnish and Swedish

Apply here: Please submit your CV  in PDF format by latest 22nd of December via our application system here: https://apply.atalent.fi/aktia-digital-channels-junior-business-analyst-helsinki-12-2019. Please mention the possible starting date and duration for your summer job in your CV or in the application system. If you have a LinkedIn, GitHub, Stack Overflow, or similar profile, please also link them to your CV.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin oikeustieteellisen alan opiskelijaa!

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin viestinnän alan opiskelijaa, esimerkiksi viestinnän, kielten tai journalistiikan opinnoista!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen