Megatuuli Oy

Kiinteistöpäällikkö tuulivoimakehityshankkeisiin

Julkaistu 14.04.2021

Kiinteistöpäällikkö tuulivoimakehityshankkeisiin

Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen ja luvittaminen, rahoitus, rakentaminen sekä sähkön tuottaminen.

Megatuulen voimavarana on kuuden hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia. Tämä tarkoittaa yli 1100 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Olemme pääomasijoittajien ja yrityksen henkilökunnan omistama yritys, jonka tavoitteena on omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista kehittämistämme tuulivoimahankkeista, varsinkin Jokioisten Tyrinselän hankkeesta, joka oli vuonna 2017 Suomen paras tuulivoimapuisto.

 

Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä aktiivista ja itseohjautuvaa Kiinteistöpäällikköä olemaan mukana käynnistämässä yhdessä muun Megatuulen tiimin kanssa uusia tuulivoimakehityshankkeita Suomeen.

Tuulivoimapuistohankkeet alkavat uusien tuulivoimahankkeiden ideoinnista edeten tarvittavien lupa- ja selvitysmenettelyiden kautta puhdasta sähköenergiaa tuottaviksi tuulivoimapuistoiksi. Kestoltaan hankkeet vaihtelevat 5 – 10 vuoteen. Työ on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään sinnikästä ja tavoitteellista asennetta. Kiinteistöpäällikkönä olet vastuussa tuulivoimahankkeiden maa-alueiden vuokra- ja muiden sopimusten (esim. tiesopimukset, maakaapelointisopimukset) solmimisesta kiinteistönomistajien ja tiekuntien kanssa. Työssäsi kontaktoit kiinteistönomistajia ja osallistut aktiivisesti maanomistajakokouksiin. Asemapaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa – Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Megatuulen eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa. Yhteistyötä tehdään paljon etäyhteydellä (esim. puhelimitse tai sähköpostitse), mutta työssä myös liikutaan myös paljon, sillä Megatuulen toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä aitoa kiinnostusta lähteä työskentelemään ilmastonmuutosta vastaan uusiutuvan sähköntuotannon eturintamassa. Kiitettävät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi sekä englanniksi ovat välttämättömät, sillä Megatuulella on myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut, kehittymishaluinen ja joustava etkä pelkää ottaa kontaktia uusiin ihmisiin.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (joustava)
  • Aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä ja/tai kiinteistörekisterin tuntemusta
  • Kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä (esim. kiinteistövälitys, hankekehitys)
  • Kiitettävää suomen- ja englannin kielen suullista- ja kirjallista taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan tuulivoimapuistohankkeiden kehitysprosessin koko elinkaari ja työskentelemään eturintamassa alan kehityksen parissa
  • Joustavan ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Monipuolisen työnkuvan, joka tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet oman asiatuntijuutesi syventymiselle
  • Kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virikekortti)
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavan perehdytyksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 1.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Megatuuli Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.megatuuli.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Megatuuli Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinteistöpäällikkö

Fastems is now looking for a Training Specialist to join their training team in Tampere!

Kiinteistöpäällikkö

Hypermemo is now looking for a self-oriented and development driven Automation Engineer to join their team in Joensuu. To prepare the product for market launch, they are looking for new team members to carry out R&D activities in automation and embedded software design.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen