Kiinteistösijoitusanalyytikko/-päällikkö

Julkaistu 09.11.2020

HGR Property Partners on kotimainen vuonna 2005 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Sijoitamme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Tavoittelemme aina osapuolten yhteistä etua. Toteutamme kiinteistökokonaisuuksia, jotka ovat pitkäaikaisesti toimivia ratkaisuja sekä kiinteistön käyttäjille että sijoittajille.  Vahvuutemme on yksilölliset, aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuovat ratkaisut. Tämä tarkoittaa erilaisten kehitysmahdollisuuksien tunnistamista ja toteuttamista, joustavaa ja ketterää toimintaa sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä. Merkittävimpiä kehityskohteitamme ovat mm. Keilaniemessä sijaitseva Keilaniemenrannan yli 100 000 neliön kehityshanke sekä Helsingin keskustassa sijaitseva Hietalahden aluekehityshanke. 

Etsimme HGR Property Partners Oy:n kasvun tueksi kiinteistökehityksestä ja -sijoittamisesta innostunutta sijoitusanalyytikkoa tai jo selkeästi kokeneempaa sijoituspäällikköä aivan ydinkeskustaan Helsinkiin. HGR sijoittaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Toimenkuvasi muodostuukin monipuolisista kiinteistösijoituksen ja -rahoituksen tehtävistä, joista tyypillisimpiä ovat hankekohtaiset sijoitus- ja kannattavuuslaskelmat ja niihin liittyvä ennustaminen ja mallintaminen, sekä talouden seuranta ja raportointi. Varsinaisen laskennan ja raportoinnin lisäksi sinulla on myös mahdollisuus osallistua niihin käytettävien työkalujen ja toimintatapojen kehitykseen. Toimenkuvaasi liittyy olennaisesti myös markkina-analyysien teko sekä potentiaalisten kohteiden kartoitus. Keskeisenä osana kiinteistökehitys- ja sijoitustiimiä sinulla onkin tärkeä rooli kiinteistökehitys- ja sijoitushankkeiden edistämisessä sekä kaupunkialueiden kukoistuksessa!

Tässä toimenkuvassa teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen ja ratkaisukeskeinen hands on -asenne: siedät tarvittaessa painetta ja sinulla on valmius toimia vaikka saatavilla oleva informaatio olisi välillä epätäydellistä. Oletkin paitsi yrittäjähenkinen, myös itseohjautuva ja toimeen tarttuva tekijä. Tämän lisäksi olet tarkka, järjestelmällinen ja tietoteknisesti näppärä: tiedät miten ylläpitää numeraalista materiaalia ja osaat laatia tarvittavat laskelmat, raportit sekä esitykset käden käänteessä. 

Toimenkuvaa ja sen painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan – voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva analyytikon alku tai jo selkeästi kokeneempi kiinteistösijoituksen ammattilainen –  mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus edelleen kehittyä kiinteistösijoittamisen parissa sekä kerryttää yhä isompaa vastuuta HGR Property Partners Oy:n kiinteistösijoitustoiminnasta ja toiminnan kehittämisestä!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulukoulutusta
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta vaativista asiantuntijatehtävistä
 • Aitoa kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan sekä ymmärrystä kiinteistöalan lainalaisuuksista
 • Erinomaisia MS Office-taitoja (erityisesti sujuvaa Excelin sekä PowerPointin hallintaa)
 • Hyviä kirjallisia ja suullisia suomen sekä englannin kielen taitoja

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen kiinteistöalalta
 • Muut kielitaidot

HGR Property Partners tarjoaa sinulle:

 • Merkityksellisen roolin kotimaisessa kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiössä, joka on kuitenkin keskittynyt kansainvälisen kokoluokan investointeihin pääkaupunkiseudulla: tässä roolissa sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin ja jättää oma sormenjälkesi pääkaupunkiseudun merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kaupunkialueisiin
 • Tilaisuuden oppia uutta sekä edelleen kehittää ja laajentaa omaa osaamista kiinteistösijoittamisesta
 • Matalahierarkkisen ja rennon työympäristön
 • Pienen, mutta kasvavan yrityksen aidosti joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut
 • Kilpailukykyisen palkan

Oletko etsimämme kiinteistösijoittamisen moniosaaja? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23. marraskuuta 2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://apply.atalent.fi/hgr-property-partners-kiinteistosijoitusanalyytikko-paallikko-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

HGR Property Partners Oy:stä voit lukea lisää yrityksen kotisivuilla. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan HGR Property Partners Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan monipuolisien back-office tehtävien pariin! Hae tehtävään su 7.3. mennessä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen