Kirjanpitäjä

Julkaistu 15.04.2019

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu. Suomen aluekohteet ovat käynnistyneet vuoden 2019 alussa ja JM Suomi tulee rakentamaan lähivuosina noin 3000 asuntoa.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 70 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän. Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

JM Suomi etsii Kirjanpitäjää kasvavaan joukkoonsa Espoon Leppävaaraan. Vastaat päivittäisten kirjanpitotehtävien lisäksi kuukausittaisesta arvonlisäverolaskelmasta ja
ilmoituksesta sekä asunto-osakeyhtiöiden rakennusaikaisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Työtehtäviisi kuuluvat myös matkahallintajärjestelmän hoito, asiakas- ja urakkalaskutus sekä myyntireskontraan liittyvät tehtävät sekä sijaistus ostoreskontran ja maksatuksen osalta. Pääset myös osallistumaan konserniraportointiin sekä JM Suomen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimiseen.

Pääset työssäsi näkemään yrityksen taloushallinnon kokonaisuutena sekä osallistumaan esimerkiksi järjestelmien kehitysprojekteihin ja prosessien tehostamiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan. JM Suomella kasvu luodaan yhdessä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja. Tärkeää on, ettet hetkahda kiirettä tai hektisiä tilanteita, vaan pystyt sopeutumaan eri tilanteisiin joustavasti. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme JM Suomi Oy:n palvelukseen.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
 • Tarkkaa, joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä paineensietokykyä
 • Halua kehittää omaa osaamistaan ja olla osana JM Suomen kasvua ja kehitystä
 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus rakennusalan kirjanpidosta sekä SAP-järjestelmästä
 • Sujuva englannin ja ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn sekä viihtyisän ja kehittyvän työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä kasvaa roolissa entistä monipuolisimpiin ja vastuullisempiin tehtäviin
 • Monipuoliset työsuhde-edut
 • Matalahierarkisen ja ketterän tiimin, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan JM Suomen taloushallinnon kehittämiseen

Oletko sinä etsimämme Kirjanpitäjä valmiina liittymään JM Suomen kasvavaan tiimiin? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 5.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/jm-suomi-oy-kirjanpitaja-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89 tai laura.seppa[at]atalent.fi).

Lisätietoja hakuprosessin aikataulusta:

Ma 15.4. Haku aukeaa
Su 5.5. Hakuaika päättyy

Huomioithan, että voimme käydä saapuneita hakemuksia läpi myös hakuajalla. Tulemme kuitenkin käymään kaikki hakuajalla saapuneet hakemukset läpi hakuajan päätyttyä. aTalent tulee tekemään hakuprosessin esikarsinnan ja potentiaalisten henkilöiden haastattelutpuhelimitse. JM Suomen ensimmäisen kierroksen henkilökohtaiset haastattelut tulevat olemaan ke 8.5., ti 14.5. ja ke 15.5.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

Etsimme Contrastille kokenutta projektipäällikköä johtamaan projekteja yhdessä tuotantotiimin ja asiakkaiden kanssa!

Sako etsii nyt markkinointitiimiinsä Digital marketing manageria! Tässä roolissa työsi fokuksessa ovat globaali brändinhallinta ja brändin ydinviestinnän jalkauttaminen Tikka-brändin ja patruunoiden osalta.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen