Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Kokenut LVI-suunnittelija

Julkaistu 27.09.2021

Kokenut LVI-suunnittelija

Olemme reilut 20 ammattilaista työllistävä, ketterä ja täysin kotimainen kasvuyritys, joka on erikoistunut korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan. Tarjoamme kiinteistöjen peruskorjaukset kokonaisvaltaisesti kattavaa suunnittelua, sisältäen arkkitehti-, lvi-, rakenne- ja sähkösuunnittelun sekä asbestikartoitukset. Rakennuttajatehtävät (projektinjohto ja valvonta) hoidamme projekteissa sovitun laajuuden mukaisesti.

Yrityksemme on perustettu 2017 ja meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Tutustu meihin paremmin verkkosivuillamme: https://www.rusttet.fi/

Rusttet etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja kokenutta LVI-suunnittelijaa osaksi kahdeksan hengen tiimiä. Rusttetilla pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa LVI-suunnittelun tehtävissä korjausrakentamisen ja erilaisten muutostöiden parissa niin asunto-osakeyhtiöissä kuin liike- ja toimistokiinteistöissä.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan vastaavana LVI-suunnittelijana. Suunnittelutehtävien lisäksi tulet myös tekemään LVI-valvontaa sekä aktiivisesti osallistumaan taloyhtiö- ja suunnittelukokouksiin. Tehtävä tarjoaa erinomaiset puitteet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla LVI-suunnittelun osa-alueilla. Saatat työskennellä useamman eri kohteen parissa samanaikaisesti ja toimit projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet jo kerryttänyt kokemusta LVI-suunnittelusta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus edetä vastaavasta suunnittelijasta esimerkiksi esihenkilön tehtäviin. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet aktiivinen tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan kasvuyrityksestä, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä uralla haastavampiin tehtäviin
 • Työyhteisön, jossa on hyvä henki ja apua on aina saatavilla kokeneilta kollegoilta
 • Puhelin-, lounas- ja virike-edun
 • Kattavan työterveyshuollon
 • Mahdollisuuden hyödyntää henkilöstön käytössä olevaa mökkiä Levillä

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia koulutustaustaa
 • Useamman vuoden työkokemusta LVI-suunnittelusta
 • MagiCADin tai muun vastaavan suunnitteluohjelmiston hallintaa
 • B-ajokorttia ja omaa autoa
 • Kykyä toimia useammassa projektissa samanaikaisesti
 • Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • Englannin ja ruotsin kielen taito

Mikäli koet olevasi oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi PDF-muodossa 11.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suunnittelutoimisto Rusttetin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen