(Kokenut) Rakennesuunnittelija Poriin

Julkaistu 26.10.2021

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!
Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa Poriin – kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina hankesuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka rakennetekninen suunnitteluosaaminen.

Osana suunnittelutiimiä vastaat itsenäisesti eri hankkeiden rakennesuunnittelusta. Suunniteltavien rakenteiden materiaali vaihtelee betonista puuhun ja teräkseen, joten tässä tehtävässä sinulla on halutessasi aito mahdollisuus monipuoliseen suunnittelutyöhön. Suunnitteluprojektit ovat muutoinkin keskenään varsin erilaisia – niin vaativuudeltaan kuin myös laajuudeltaan – aina teollisuus- ja toimitilarakentamisesta asuinrakentamiseen. Myös projektien maantieteellinen sijainti vaihtelee projekteittain ja välillä tehdään jopa projektivientiä ulkomaille. Lopullinen toimenkuva onkin sovittavissa oman mielenkiintosi mukaan: se voi olla laaja ja moniulotteinen, tai vastavuoroisesti myös juuri sinulle räätälöity, hyvin spesifi ja tarkkaan rajattu. Keskeisin tavoitteesi on joka tapauksessa varmistaa hankkeiden sujuvuus ratkoen niin pieniä kuin myös suuria rakennusteknisiä haasteita ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet vuorovaikutustaitoinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea yrittäjähenkinen ote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi olet myös suunnittelutyössäsi tarkka sekä huolellinen. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua innostavimmissa hankkeissa: kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus erikoistua asiantuntijana, tai vastavuoroisesti ottaa lisävastuuta projektijohdosta, asiakkuuksista tai esimiestyöstä.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta
 • Suunnittelu-, mallinnus- ja laskentaohjelmistojen hallinta (esim. CADMATIC, Tekla Structures, RFEM)
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa omaan työhön: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 15.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson(at)atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen