Kokenut rakennesuunnittelija tai rakennesuunnittelun projekti-insinööri (Espoo)

Julkaistu 11.06.2020

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Yritys on paitsi suomalainen, myös yrityksessä työskentelevien partnerien omistuksessa. A-Insinöörit palvelevat asiakkaita kolmella toimialalla: rakennuttaminen, rakennesuunnittelu sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentaminen. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä näiden parissa innostavissa hankkeissa jopa 10:ssä eri toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit tekevät asiat yhdessä ja paremmin samalla haastaen koko alaa uudistumaan. Yritys tunnetaankin ainutlaatuisista hankkeista, kuten Joensuun Lighthouse -puukerrostalosta, Tampereen Ratina -kauppakeskuksesta, Helsingin Royal Park -pysäköintitalosta ja Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Paitsi merkittävistä hankkeista, myös hyvästä työilmapiiristä ja -kulttuurista tunnettu A-Insinöörit sijoittuivat myös teknisen alan 14. houkuttelevimmaksi työnantajaksi, kun työssä olevat suomalaiset arvioivat Universumin ammattilaistutkimuksessa 2019 yritysten vetovoimaa. Yrityksen uteliaat, tulevaisuuteen sitoutuneet asiantuntijat pitävätkin heidät liikkeessä: A-Insinöörit ovat ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Klikkaa ja katso A-Insinöörien yritysvideolta, miten!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan kokenutta rakennesuunnittelijaa tai projekti-insinööriä Espooseen – kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä on paitsi tarkka rakennetekninen suunnittelu, myös systemaattinen ja tehokas projektinjohto. Osana suunnittelutiimiä vastaat itsenäisesti eri rakennushankkeiden – aina pienistä projekteista ja suurempien projektien osakokonaisuuksista isoihin Grand Hansa -hotellikokonaisuuksiin – suunnittelusta. Suunniteltavien rakenteiden materiaali vaihtelee betonista puuhun ja teräkseen, joten tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus monipuoliseen suunnittelutyöhön. Varsinaisen suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluu myös suunnittelutyön ohjaus projektipäällikön oikeana kätenä, joten kahta samanlaista päivää ei tässä työssä ole! Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua eri kokoluokan hankekokonaisuuksiin ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeen sujuvuus: ratkot niin pienet kuin myös suuret rakennustekniset haasteet ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen ja toimit siten suunnittelun suunnannäyttäjänä. 

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja vastuullinen tiimipelaaja: sinulla on valmius hypätä projektipäällikön saappaisiin ja tuurata tätä mm. kokouksissa. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea kuitenkin itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua Suomen innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
  • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta 
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

  • FISE-pätevyydet, esim. V

Miksi A-Insinööriksi?

  • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
  • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
  • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
  • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista. Hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
  • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkat ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 28. kesäkuuta 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-kokenut-rakennesuunnittelija-tai-rakennesuunnittelun-projekti-insinoori-espoo-6-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinööreistä yrityksenä voit lukea lisää osoitteessa https://www.ains.fi/ kun taas puolestaan A-Insinöörien uratarinoihin voit tutustua blogin puolella osoitteessa https://www.ains.fi/blogi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö, tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) aina torstaihin 25. kesäkuuta 2020 asti.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen