Kokenut rakennesuunnittelija (Tampere)

Julkaistu 24.09.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa kokenutta rakennesuunnittelijaa Tampereelle – kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka rakennetekninen suunnitteluosaaminen. 

Osana suunnittelutiimiä vastaat itsenäisesti eri hankkeiden suunnittelusta ja suunnittelutyön koordinoinnista sekä nuorempien suunnittelijoiden ohjauksesta projektipäällikön johdolla. Isoissa kohteissa suunnittelet laajempia osakokonaisuuksia ja pienemmissä kohteissa jopa koko hankekokonaisuuden. Betoni on suunniteltavien rakenteiden pääasiallinen materiaali, mutta mahdollisuus on myös kehittyä puurakenteiden suunnittelun, esimerkiksi puukerrostalot, ammattilaiseksi. Varsinaisen suunnittelun lisäksi tehtäviisi voi myös kuulua tiimin suunnitteluosaamisen kehitystyö. Vastuualueen laajuus on sovittavissa osaamisesi mukaan, mutta keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeen sujuvuus: ratkot niin pienet kuin myös suuret rakennustekniset haasteet ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua ensiluokkaisiin hankekokonaisuuksiin, ja siten jättää oma sormenjälkesi paitsi korkeisiin, taivasta hipoviin yli 30 kerroksisiin asuin- ja liikerakennuksiin, myös kouluihin, päiväkoteihin ja hoitolaitoksiin, joihin liittyy aina erilaiset pysäköintiratkaisut! Esimerkiksi Tampereen korkein asuinrakennus (21 kerrosta) on A-Insinöörien ammattitaitoa!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa – innovatiivisuutta unohtamatta! A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua Suomen innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta
 • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • V-pätevyyden 
 • Muiden ohjelmistojen tuntemuksen, esim. Tekla, RFEM, Rhino ja Grasshopper
 • Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja luontoisedut, joustavat työajat sekä mahdollisuuden kehittyä rakennesuunnittelun huippuosaajaksi.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-kokenut-rakennesuunnittelija-tampere-9-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen