Hiottu Oy

Konenäköasiantuntija

Julkaistu 30.08.2021

Hiottu Oy on perustettu 2005. Tänä päivänä olemme tiivis 14 hengen työyhteisö, jolla on ison konsernin tuki: kesäkuussa 2020 meistä tuli osa Raute-konsernia. Me tulemme apuun, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllistä ohjelmointia, esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Toteutamme myös ohjelmistotarpeita, joihin olemassa olevat ratkaisut eivät taivu. Toteutustemme skaala ulottuu web-ohjelmoinnilla toteutetuista takuuehtojen noudattamista seuraavista järjestelmistä erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin ja konenäön avulla toteutettuihin mittauksiin ja laadun varmistuksiin.

Etsimme Hiotulle täysipäiväistä, neuroverkoista ja tekoälystä innostunutta konenäköasiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaalle tämän tarvitseman konenäköratkaisun alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluu projektien speksaaminen asiakkaiden kanssa (mihin konenäköä voitaisiin heidän prosessissaan hyödyntää?), tarjottuun ratkaisuun liittyvien työmääräarvioiden tekeminen ja projektin käytännön toteuttaminen eli ohjelmiston luominen ja laitteiston valitseminen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tehtävä saattaa sisältää jonkin verran matkustamista asiakkaiden luona käyttöönotoissa.

Tulevat konenäköprojektisi liittyvät esimerkiksi laadunvarmistukseen, kuten erilaisten virheiden havaitsemiseen ja tuotannon jaotteluun eri luokkiin. Projektit ovat usein vaikeustasoltaan sellaisia, joihin kaikki konenäkötalot eivät kykene. Pienimmillään konenäköprojekteissa tunnistetaan neulan kärkiä ja suurimmillaan rekka-auton perävaunuja.

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 14 henkeä, joista 4 konenäön tehtävien parissa. Työntekijät asuvat ympäri Suomea, ja sinunkin on halutessasi mahdollista käyttää Hiotun Oulun-konttorin lisäksi Rauten työtiloja esimerkiksi Helsingissä, Nastolassa, Kajaanissa ja Jyväskylässä. Tehtävää ja matkaasi Hiotulla on mahdollista räätälöidä toiveittesi mukaan: sinun on esimerkiksi mahdollista olla mukana kehittämässä Hiotun alkuvaiheessa olevaa tuotetta ja sen prototyyppejä, erikoistua neuroverkkoihin ja syväoppimiseen tai projektien johtamiseen.

Hakijalta odotetaan:

  • DI/AMK-tausta tai muuten hankittu osaaminen esimerkiksi tekoälyn, konenäön ja tietotekniikan parista
  • Vähintään 2 vuoden työkokemus konenäköön liittyvissä tehtävissä
  • Kykyä hallita projekteja
  • Vahva osaaminen seuraavista: C#, C++ ja Python
  • Ymmärrystä erilaisista kuvauslaitteistoista
  • Hyvää englannin kielen taitoa ja vähintään suomen alkeiden hallintaa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kiinnostus kehittyä neuroverkkojen, syväoppimisen ja tekoälyn huipuksi

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä alasi huipuksi innostuneen ja kokeneen konenäkötiimin tukemana
  • Kasvuyrityksen mutkattoman mentaliteetin ja Raute-konsernin tuen
  • Ympäristövastuusta sekä sosiaalisesta ja taloudellisesta vastuusta kiinnostuneen työnantajan, jossa luotetaan avoimeen kommunikaatioon, erinomaisiin työvälineisiin ja halutaan varmistaa, ettei töihin meneminen harmita.

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 12.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hiottu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anniina Tchernych (0405192647, anniina.tchernych(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Hiotun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Konenäköasiantuntija

Are you interested in working on product development projects related to embedded systems? Kempower is now looking for an embedded software R&D Engineer in Lahti. Their innovation is efficient electric vehicle chargers and this is an exciting opportunity to join a rapidly growing company!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen