Konsernilaskennan asiantuntija

Julkaistu 08.10.2019

Intito Oy on yrityksen talousohjauksen palveluihin ja ratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme vaativien laskentatoimen ratkaisujen asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien tietojärjestelmien avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, CCH Tagetik ja Certent. Lue lisää: www.intito.fi.

Haemme nyt konsernilaskennan asiantuntijaa ulkoisen laskentatoimen kehityshankkeisiin vauhdikkaaseen ja kasvavaan tiimiimme Helsinkiin! 

Tehtävässä työskentelet osaavien kollegoiden rinnalla asiakasyrityksille toteutettavien konsernitilinpäätös- ja raportointiratkaisujen parissa. Käytännön työtehtävät koostuvat konsernilaskentajärjestelmien käyttöönottoprojekteista, raportointijärjestelmien kehitysprojekteista sekä olemassa olevien ratkaisujen kehitystehtävistä. 

Toimit osana Intiton sekä asiakkaan asiantuntijoista koostuvaa projektitiimiä. Olet kiinnostunut työskentelystä asiakasrajapinnassa ja sinulla on halu syventyä asiakasprojekteihin. Kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoimintaa sekä prosesseja nopeasti ja sen pohjalta muodostamaan kuvan asiakkaan tarpeista. Keskustelukumppaneinasi asiakasyrityksissä ovat talousammattilaiset, kuten financial – ja group controllerit sekä talousjohto. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi auttavat meitä ja asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet.

Työssäsi sinulla on mahdollisuus syventää ulkoisen laskentatoimen asiantuntemustasi sekä kartuttaa osaamistasi esimerkiksi analytiikassa sekä liiketoiminnan ohjaamisessa. Mikäli olet ehtinyt tutustua konsernilaskentaan esim. back office -tehtävien kautta, pääset tässä roolissa hyödyntämään osaamistasi asiakasprojekteissa. Intito on matalan hierarkian organisaatio, joten pääset vaikuttamaan omaan kehitykseesi ja kasvamaan yrityksemme mukana!

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta konsernitilinpäätöksien laadinnasta ja konsolidointiprosessista
  • Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan ja halua kasvaa raportointijärjestelmäosaajaksi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta talousraportoinnin kehittämistehtävistä sekä raportointijärjestelmistä (esim. Cognos Controller, CCH Tagetik, Basware FPM, Oracle HFM) ja niiden käyttöönotoista
  • Muuta tietojärjestelmäosaamista (esim. MS Excel, SQL-kieli)
  • Ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa merkittäville asiakkaille 
  • Suomen johtavat talousohjauksen ja suorituskyvyn johtamisen (Corporate Performance Management, CPM) asiantuntijat kollegoinasi ja rennon työyhteisön nopeasti kasvavassa sekä kehittyvässä yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 22.10.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/intito-konsernilaskennan-asiantuntija-10-2019. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohtasi. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona. 

Intiton tiimistä ja asiakkaista voit lukea tarkemmin täältä: https://www.intito.fi

Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 5991 835, lisa.jokinen@atalent.fi)  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Intiton palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

T2H

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? T2H tarjoaa kunnianhimoiselle Graduatelle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen