aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

KontramSales Engineer (Inside Sales)

Oletko sähkötekniikasta innostunut osaaja? Haluaisitko työskennellä korkealaatuisten tuotteiden sekä kestävää kehitystä tukevan tekemisen parissa? Jatka lukemista, sillä etsimme teknisesti orientoitunutta sisämyyjää myynnin tuen tehtäviin Kontramille.

Etsimme nyt sisämyyntiin keskittyvää Sales Engineeria liittymään osaksi Kontramin 10-henkistä Automaatio ja Mittaus & Testaus -tiimiä Vantaan toimipisteelle. Sales Engineerina työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti myyntiprosessin tukemisen eri vaiheista, kuten tarjous- ja tilauskäsittelystä, toimitusaikavalvonnasta sekä lähtevien toimitusten hallinnasta. Työssäsi keskityt aluksi erityisesti kahden kansainvälisen sähkökomponentteja toimittavan päämiehen tuotteisiin. Autat tarvittaessa myös teknisissä ongelmatilanteissa ja olet tiiviissä kontaktissa laajasti Kontramin sisäisten sidosryhmien, kuten kenttämyyjien, talousosaston sekä varaston kanssa.

Meiltä löytyy motivoivia haasteita joko kokeneelle konkarille tai uraansa aloittelevalle tekijälle. Saatat siis olla etsimämme osaaja, mikäli olet jo kerryttänyt muutamia vuosia työkokemusta teknisen myynnin tehtävistä tai etsit vasta ensimmäisiä haasteita tai uutta suuntaa työurallasi. Olennaista on että hallitset sähkötekniikan perusteet ja omaat huolellisen ja tarkan työskentelyotteen sekä halua kehittää osaamistasi osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Kontram tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin vakavaraisessa sekä vastuullisessa yhtiössä

 • Rennon ja rohkaisevan työympäristön, jossa jokaista työntekijää arvostetaan

 • Kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden syventää osaamistasi käytännön tekemisen kautta

 • Työnantajan, joka välittää hyvinvoinnistasi - Kontram tarjoaa kattavat terveyspalvelut, hierontaedun, työsuhdepolkupyörän ja mahdollisuuden käyttää Kontramin omaa kuntosalia Vantaan toimistolla

 • Joustavan työajan sekä hybridityön

Sinulta odotamme:

 • Vähintään perustason ymmärrystä sähkötekniikasta

 • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta

 • Halua oppia uutta ja syventää osaamista Kontramin tuotteiden parissa

 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi

Lisäksi katsomme eduksi, mutta emme vaadi:

 • Aiemman kokemuksen sisämyynnin työtehtävistä

 • Aiemman kokemuksen sähkökomponenttien parissa työskentelystä

Tässä täysipäiväisessä ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan Kontramille ja pääset osaksi automaation, venttiilitekniikan ja mittauslaitteiden terävintä kärkeä. Työskentely tapahtuu Vantaan toimipisteellä, mutta hybridimallin mukaisesti pystyt työskentelemään joustavasti myös etänä.

Innostuitko? Lähetä CV:si tai profiilisi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tutustu lisää Kontramiin osoitteessa:https://www.kontram.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi).


Hae nyt

Kontram on yksi Suomen johtavia automaation ja mittaustekniikan tuote-, palvelu- ja ratkaisuntarjoaja yli 50 vuoden kokemuksella. Kontram on tullut tunnetuksi erityisesti prosessiteollisuuden mittaus- ja säätölaitteiden toimittajana. Nykyisin tuotevalikoimaan kuuluu myös testaus- ja mittauslaitteita, sähkökomponentteja sekä käyttötekniikan tuotteita. Kontramin pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja Kontramilla työskentelee n. 60 ammattilaista, joiden tavoitteena on tuottaa asiakkaille arkea helpottavia ja kannattavuutta lisääviä ratkaisuja. Kontram on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä.

Sales Engineer (Inside Sales)Kontram

SijainnitVantaa

TyötehtäväElectrical Engineering & Automation, Sales

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy02.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat