Koodaava arkkitehti

Julkaistu 15.02.2021

Document House on myynti- ja asiantuntijaorganisaatio, joka toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Tehtävänä on tuoda älyä asiakirjoihin sekä varmistaa, että organisaation tärkeimmät sähköiset ja paperiset asiakirjat ovat ohjatusti tallessa ja löydettävissä ollen sisällöllisesti yhteneväiset. Document House myy oman Kameleon -ohjelmistoratkaisun lisäksi globaalien päämiesten ratkaisuja, joka tekee yrityksestä erittäin mielenkiintoisen sekä ainutlaatuisen toimijan. Päämiehiä ovat mm. ovat mm. Kofax, Xerox ja HP. Document Housella työskentelee jo 40 huippuosaajaa. Voit tutustua yritykseen lisää täältä: https://www.documenthouse.fi/.

Document House etsii kokenutta ohjelmistokehityksen asiantuntijaa. Document Housella kehitetään kahta ohjelmistotuotetta. Kameleon Enterprise on ollut kehityksessä menestykkäästi jo 30 vuoden ajan. Se on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu, joka soveltuu hyvin suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2020 lanseerattu Kameleon365 on vakiomuotoinen P&K-sektorille suunnattu ohjelmistotuote, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Molempien tuotteiden parissa työskentelee tällä hetkellä kokeneita kehittäjiä kolmen hengen tiimissä.

Koodaavan arkkitehdin vastuulla on vaikuttaa muun muassa tulevaisuuden teknologiavalintoihin sekä rakentaa ja kehittää tuotteiden kokonaisarkkitehtuuria. Arkkitehtityön lisäksi toimenkuva sisältää itsenäistä frontend kehitystyötä. Tuotteen osalta oma kädenjälkesi tulee näkymään, sillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä tuote näyttää ja miten se kehittyy tulevaisuudessa. Lisätietoja Kameleonista löytyy täältä: Kameleon 365, täältä: Kameleon 365 & Kameleon Enterprise ja täältä: Tietopankissa lisää FAQ-tietoa.

Document House tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden jo esimerkiksi kokemusta kerryttäneelle ohjelmistokehityksen ammattilaiselle. Toivomme, että sinulla on näkemystä ohjelmistojen arkkitehtuurista, sekä omaat kykyä tehdä päätöksiä ja teknologisia valintoja tuotteen stackiin liittyen. Tämän lisäksi et pelkää tarttua toimeen koodauksen osalta ja sinulla on intoa tehdä töitä “kädet savessa”. Töitä tehdään tiimin kesken ketterästi Scrumia mukaillen kahden viikon sprinteissä. Document House tarjoaa sinulle perehdytystä ja ohjeistusta, jotta pääset tehtävässä tehokkaasti alkuun. Omien tiimiläisten lisäksi yhteistyötä tehdään myös muun sisäisen henkilöstön sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Stack koostuu tällä hetkellä seuraavista teknologioista: JavaScript, Angular.js, MongoDB, .Net, Azure, SharePoint, Linux.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa oleva. Tehtävässä työllistyt suoraan Document Housen palvelukseen.

Document House tarjoaa:

 • Mahdollisuuden vaikuttaa käytännössä Document Housen ja ohjelmistokehityksen suuntaan
 • Vastuullisen roolin, jossa on joustavuutta sekä autonomiaa toteuttaa työtäsi
 • Rennon ja mukavan työilmapiirin sekä asiantuntevat, osaavat ja itseohjautuvat tiimiläiset
 • Turvatun työpaikan vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja perinteiset työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Odotamme sinulta:

 • Ohjelmistoarkkitehtuurin kokonaisuuden ymmärrystä ja hallintaa
 • Vahvaa osaamista JavaScriptin frameworkeista (esim. Node.js, Angular.js) ja/tai Angularista sekä tietokantaosaamista (esim. MongoDB).
 • Kosketuspintaa UI- ja UX-suunnitteluun sekä SaaS-palveluiden toteutukseen
 • Itseohjautuvaa ja aktiivista työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa tai vaihtoehtoisesti sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen ymmärrystä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen Microsoftin teknologioista (.NET, Azure, SharePoint) sekä
 • Kokemus mobiili- ja backend – kehityksestä
 • Pilviympäristöjen tunteminen sekä liiketoimintaosaaminen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuksesi pdf-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai Stack Overflow -profiili, linkkaathan ne hakudokumentteihisi, niin tutustumme niihin mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa[at]atalent.fi].

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Koodaava

Fastems is now looking for an IT Architect, Infrastructure & Security to join their team in Tampere! In this role you will get to work on developing and implementing global ICT infrastructure together with service providers. You will be joining an international team of 5 professionals.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen