Koordinaattori lisensoinnin asiakassuhteisiin

Julkaistu 08.01.2020

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusjärjestö. Gramexilta saa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex toimii palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien oikeudenhaltija-asiakkaiden ja musiikkia käyttävien asiakkaiden välillä. Gramex tarjoaa musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Gramexista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gramex.fi/.

Etsimme Gramexille uutta dynaamista Koordinaattoria liittymään parinkymmenen hengen asiantuntijajoukkoon Helsingin keskustaan! Etsimämme henkilö liittyy lisensoinnin tiimiin ja ottaa haltuunsa asiakassuhteiden luomisen ja ylläpitämisen. Tehtävä pitää sisällään asiakaspalvelua eli Gramexin saamiin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamista. Tähän kuuluu monipuolisia kysymyksiä lisensointiin liittyen, ja tehtävänäsi on ohjata asiakkaita sekä ratkaista heidän ongelmiaan. Tehtävään kuuluu valmiiden asiakassuhteiden ylläpito, mutta teet myös itse kontaktointia eli luot uusia suhteita. Olet tekemisissä erilaisten mediapuolen asiakkaiden kuten tv- ja radioasemien kanssa ja olet yhteydessä erilaisiin tahoihin, sisällöstä vastaavista henkilöistä musiikki- ja talouspäälliköihin sekä toimitusjohtajiin. 

Asiakaspalvelussa ja asiakassuhteiden luomisessa on tärkeää yhteisen kokonaiskuvan luominen, jotta asiakas tietää oikeassa tilanteessa ottaa yhteyttä. Tähän liittyy myös tapaamisia kasvotusten ja jokaisen asiakkaan kanssa luodaan pohjaa heidän tarpeidensa mukaisesti.  Tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea energistä ja positiivista asennetta sekä halua toimia asiakasrajapinnassa. Olet tekemisissä erilaisten ihmisten ja erilaisissa positioissa olevien henkilöiden kanssa, joten tehtävä vaatii sinulta sosiaalista pelisilmää erilaisille tilanteille ja ihmisille. Lisensoinnin asiakastilanteiden lisäksi pääset näkemään Gramexin toimintaa kokonaisuudessa, osallistumaan esimerkiksi tuotekehitykseen ja olemaan yhteydessä myös muihin tekijänoikeusjärjestöihin. Saat tiimiltä aina tukea tehtäviisi ja toivommekin, että sinulta löytyy samalla lailla sydäntä ja paloa tekemiseen kuten muulta tiimiltäkin!  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa opintotaustaa – katsomme korkeakoulututkinnon eduksi 
  • Asiakaspalveluasennetta ja toimeentarttuvaa asennetta asiakkaiden kontaktointiin liittyen
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja – aikaisempi työkokemus samankaltaisista tehtävistä on eduksi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Gramex tarjoaa sinulle:

  • Tehokkaan, läpinäkyvän ja matalahierarkkisen asiantuntijaympäristön musiikin toimialalla
  • Merkityksellisen työn, jonka tarkoituksena on tukea ja pitää huolta muusikoiden ja musiikin tuottajien tekijänoikeuksista
  • Roolin, jossa sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittää työtehtäviäsi sekä omaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan – Gramex-tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja tekee monipuolisesti yhteistyötä, joten pääset näkemään järjestön toimintaa kattavasti! 
  • Toimiston keskeisellä sijainnilla, joustavuutta työaikoihin ja kattavat henkilökuntaedut

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 20.1.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/gramex-koordinaattori-lisensoinnin-asiakassuhteisiin-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Gramexin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

T2H

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? T2H tarjoaa kunnianhimoiselle Graduatelle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen