Laadutusasiantuntija

Julkaistu 10.12.2021

Laadutusasiantuntija

MiCROTEC on ollut yli 40 vuoden ajan maailman johtava puun ominaisuuksien älykkääseen mittaukseen keskittyvä teknologiayhtiö. Vuonna 2021 Microtec-konserniin yhdistyivät suomalainen FinScan ja ruotsalainen WoodEye. Nyt Microtecin palveluksessa on 360 ammattilaista ympäri maailmaa etsimässä entistä tehokkaampia, tekoälyyn perustuvia mittausratkaisuja asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi. Heidän ratkaisut auttavat tuntemaan raaka-aineen paremmin, hallitsemaan tietoa ja optimoimaan laadutus- ja tuotantoprosessia. Osana maailman suurinta puuteollisuuden mittalaitevalmistajaa Microtec Espoo on luotettava yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman ja parempaa palvelua. Microtecistä voit lukea lisää täältä .

Microtec Espoo etsii nyt joukkoonsa Laadutusasiantuntijaa Espooseen osaksi pientä, mutta innovatiivista tiimiä. Microtecin sahateollisuuteen tarkoitetuissa tuotteissa hyödynnetään konenäköjärjestelmää, ja laadutusratkaisuissa käytetään Buzzard®-tekoälyä. Neuroverkkoihin perustuvan ohjelmiston ansiosta järjestelmä voidaan opettaa ja kehittää jokaisen sahan oman tuotantoympäristön mukaan!

Tässä monipuolisessa Laadutusasiantuntijan tehtävässä pääset sekä tukemaan asiakkaita laadutuksessa etäyhteyksien avulla että matkustamaan asiakkaiden tehtaille tekemään asennuksia, huoltoja ja käyttöönottoja. käyttöönottojen yhteydessä olet tärkeässä roolissa ja vastaat, että asiakkaat saavat tarvitsemiaan laatuja ja tuotanto toimii moitteettomasti. Tämän lisäksi oman mielenkiintosi mukaan voit osallistua erilaisiin tuotekehitysprojekteihin.

Microtecin Laadutusasiantuntijana työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pääset ratkomaan erilaisia ongelmia. Työtehtävä on monipuolinen, joten sinulla on oiva mahdollisuus kehittää työtä ja rooliasi omannäköiseksi. Odotammekin sinulta oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä erilaisten haasteiden kautta. Kuitenkaan Microtecilla ei tarvitse yksin olla haasteiden edessä, vaan ammattitaitoista tukea on saatavilla. Katsomme kiinnostuksen tekoälyä ja konenäköä kohtaan eduksi. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin oppimishaluista ja itsenäistä työskentelytapaa omaavaa henkilöä. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, joten kommunikoithan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Työkokemusta sahalta
 • Useamman vuoden kokemus sahatavaran laadutuksesta
 • Ymmärrystä laatuprosesseista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
 • B-ajokorttia
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä
 • Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset työskentelemään uuden ja kehittyvän tekniikan parissa
 • Mahdollisuuden lisäkoulutuksiin sekä kehityksen
 • Laadukkaat työvälineet ja modernit työtilat, jossa kuntosali käytettävissä
 • Lounas-, puhelin-, nettiedun sekä laajan työterveyshuollon
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.12.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Microtecin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan kunnossapitotiimissä, monipuolisten ja vastuullisten kunnossapitotehtävien parissa? Kunnossapitoasiantuntijana liityt osaksi kahdeksanhenkistä asiantuntija- ja projektipäällikkötiimiä, jonka vastuulla on Carunan sähköverkon ylläpitäminen sekä kunnossapito aina Lapista Hankoon ja Porista Joensuuhun saakka.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen