Laatuinsinööri

Julkaistu 14.05.2019

Ruskon Betoni on kotimainen betonialan perheyritys, jonka päätoimialoina ovat valmisbetoni sekä infratuotteet. Yritys on perustettu 1983 ja olemme nykyisin Suomen toiseksi suurin valmisbetonin toimittaja. Betonitehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteemme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa. 

Ruskon Betoni etsii nyt kehittymishaluista Laatuinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle. Päätoimipaikkasi voi sijaita Kivenlahdessa tai Tuusulassa ja halutessasi voit tehdä töitä myös Hollolan toimipisteellä. Tässä roolissa pääset työskentelemään osana uutta laatu- ja kehitystiimiä monipuolisissa laadunhallinnan ja betonituotteiden kehityksen tehtävissä.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat seuraavat asiat:

 • Oman alueesi betonitehtaiden laadunvalvonnan ohjaus ja seuranta
 • Teknisenä tukena toimiminen tehtaille ja myynnille
 • Työmaakokouksiin sekä sovittuihin kehitysprojekteihin osallistuminen
 • Työmaanäytteenoton ja -mittausten suunnittelu ja toteutus
 • Asiakaspalvelutehtäviä, kuten lämpötila- ja lujuuslaskelmien tekoa asiakkaille

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halu kehittyä alan asiantuntijaksi ja positiivinen ote haasteiden ratkomiseen. Olet tarkka ja käytännönläheinen tekijä, joka viihtyy toimiston lisäksi työmailla ja tehtailla. Sinusta löytyy myös myyntihenkisyyttä, joka ilmenee haluna tarjota asiakkaille parasta palvelua ja laadukasta konsultointia. Kasvamistasi rooliin tuetaan tiiviisti eikä sinun oleteta olevan valmis ammattilainen. Voit siis hyvin olla myös vastavalmistunut tai lähellä valmistumista oleva insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on vahva kiinnostus kehittyä alan osaajaksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa amk- tai yliopistotutkintoa: esimerkiksi rakennus-, kemian- tai materiaalitekniikka  
 • Tarkkaa, tunnollista ja suunnitelmallista työotetta
 • Hyviä MS Office-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia
 • Myyntihenkistä asennetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Espoon sekä Turun alueella

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Betonialan tuntemus
 • Aikaisempi vastaava työkokemus betonialalta (esimerkiksi kesätyöt)

Tarjoamme sinulle:

 • Kotimaisen perheyhtiön välittömän ja lämpimän ilmapiirin, Rusko-hengen
 • Mahdollisuuden kehittää osaamista sekä olla mukana isoissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa
 • Mahdollisuuden olla kehittämässä modernia työympäristöä, jossa on tehokkaat työvälineet

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja viimeisin opintosuoritusotteesi 28.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ruskon-betoni-laatuinsinoori-5-2019. Kerrothan myös ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Ruskon Betonin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Nostopalvelu J. Helaakoski etsii nyt joukkoonsa Vantaalle monipuolisista tehtävistä motivoituvaa suunnittelutaitoista laatuinsinööriä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen