Laatuinsinööri/Quality Engineer

Julkaistu 27.12.2019

Figere (osa Väistö Group-konsernia) etsii joukkoonsa motivoitunutta, uransa alkupuolella olevaa laatuinsinööriä. Figere on keskittynyt vaativiin tunneliprojekteihin sekä erikoisrakentamiseen väestönsuojissa koko konsernin ollessa maailmanlaajuinen markkinajohtaja suojaratkaisujen toimittamisessa.Tässä tehtävässä tulet toimimaan keskeisessä roolissa konsernin uuden innovatiivisen ja patentoidun menetelmän parissa. Pääset projektiin mukaan heti alkumetreillä ja kasvat näin menetelmän asiantuntijaksi. Uuden hankkeen alussa teet tarvittavaa teknistä dokumentaatiota luoden pohjan esimerkiksi kokoonpano-ohjeille, käyttöohjeille ja työmenetelmille. Keskeinen osa tehtävääsi on laatusuunnitelman luominen ja sen ylläpitäminen. Myöhemmässä vaiheessa rooliisi menetelmän asiantuntijana tulee kuulumaan myös esimerkiksi asiakkaiden kouluttaminen. Tehtävä sisältää ajoittain matkustamista Suomessa ja ympäri maailman tehtailla tai asiakkaan kohteissa. 

Toivomme sinulta relevanttia diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa ja vahvaa halua kehittyä ammatillisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektin eri osapuolten ja asiakkaiden kanssa, joten omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit mielelläsi osana ryhmää tai muita opastaen. Tuotat sujuvasti tekstiä suomeksi tai englanniksi ja sinulla on hyvä tietotekninen perusosaaminen. Kestät työssä myös painetta ja olet käytännönläheinen tekijä, joka viihtyy toimiston lisäksi työmailla ja tehtailla. Kasvamistasi rooliin tuetaan tiiviisti eikä sinun oleteta olevan valmis ammattilainen. Tämä rooli tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syvällisen asiantuntijuuden kasvattamiselle sekä myös rahkeet edetä tulevaisuudessa esimerkiksi projektipäällikön uralle. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa tai pian valmistuvia opintoja (esimerkiksi rakennustekniikka tai materiaalitekniikka) 
  • Valmiuksia tuottaa selkeää dokumentaatiota 
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja halua tehdä tiimityötä
  • Aktiivista asennetta  
  • Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Muu kielitaito, kuten ranska tai saksa  

Tarjoamme sinulle: 

  • Erinomaisen mahdollisuuden kasvaa uraansa aloittelevasta tekijästä laatuasioiden asiantuntijaksi
  • Innovatiivisen ja kasvavan yrityksen, joka on mielenkiintoisen toimialan markkinajohtaja koko maailmassa
  •  Etätyömahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 12.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/figere-laatuinsinoori-quality-engineer-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Figerestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.figere.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Figeren palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Visma Consulting etsii Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiinsä Sales Manageria!

Korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun erikoistunut Insinööritoimisto Konstru Oy etsii tiimiinsä oma-aloitteista ja tavoitteellista Rakennesuunnittelijaa!

Sako etsii nyt joukkoonsa työnjohtajaa kiväärituotannon kokoonpano-osastolle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen