Balanzia

Lainakäsittelijä (kesätyö)

Julkaistu 01.03.2021

Lainakäsittelijä (kesätyö)

Balanzia on ruotsalaisen yksityisomisteisen rahoituslaitoksen, GCC Capital AB:n, aputoiminimi, joka toimii sekä Ruotsissa että Suomessa. Balanzia, joka aloitti toimintansa syksyllä 2016, on innovatiivinen ja moderni vaihtoehto suurpankeille ja sen tavoitteena on tarjota paitsi nopeita ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja, myös yhä laajempi valikoima palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille osaavan ja ratkaisukeskeisen henkilöstön avulla. Me Balanzialaiset olemmekin aktiivinen kunnianhimoisten, oma-aloitteisten ja aitojen rahoitusalan ammattilaisten porukka. Haluamme työskennellä ja kehittyä yhdessä sekä tarjota asiakkaillemme aina vain parempia tuotteita ja palveluita. Tule mukaamme kehittämään Balanziasta Suomen ja Ruotsin arvostetuin ja luotetuin rahoitusyhtiö! Balanziasta voit lukea lisää osoitteessahttps://www.balanzia.fi/.

Etsimme nyt palveluhenkistä lainakäsittelijää osaksi Balanzian kolmihenkistä henkilöasiakastiimiä Helsingissä, Suomessa. Toimenkuvassa pääpaino on lainojen ja säästötilien käsittelyssä ja tehtäviisi kuuluu kaikki säästötili- ja lainahakemusten sekä niihin liittyvien liitteiden käsittelystä aina luottoarvioiden tekemiseen ja asiakkuuksien seurantaan. Ajan sekä yrityksen strategian mukaisesti käsittelyprosessi on pitkälti automatisoitu, mutta lainakäsittelijänä sinulla on tärkeä rooli lopullisten luottopäätösten tekemisessä. Toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös eri asiakaspalveluun liittyvät tehtävät, kuten uusien potentiaalisten sekä jo olemassa olevien asiakkaiden kuin myös viiveasiakkaiden neuvonta laina-asioissa, niin puhelimitse kuin myös sähköisesti. Balanzialla kaikilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan ja olla mukana vaikuttamassa yrityksen tuevaisuuteen. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan sinulla onkin omien pääasiallisten työtehtävien lisäksi myös mahdollisuus osallistua eri järjestelmien tai prosessien kehityshankkeisiin, tai ottaa haltuun esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median ja siihen liittyvän viestinnän.

Lainakäsittelijänä sinulla on paitsi systemaattinen ja tarkka, myös aikaansaava ote työhösi. Et kavahda haastaviakaan tilanteita ja kykenet työskentelemään asiakaslähtöisesti pienen paineenkin alla. Olet teknisesti näppärä ja opit uusien järjestelmien käytön käden käänteessä. Tiimin ollessa pieni on myös tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja priorisointitaitoinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Aloitus on sovittavissa joustavasti oman tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuun 2021 aikana. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi tekijä – tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta. Balanzia tarjoaa kattavan perehdytyksen sekä koko tiimin tuen tehtävään, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena ketterässä finanssialan yrityksessä. Tuoreeltaan remontoitu konttori sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä, mutta vallitsevasta maailman tilanteesta johtuen tiimi työskentelee pääosin etänä. Balanzia maksaa rahoitusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (2 600 – 2 900 €/kk). Kesäkuukausien ajan töitä on tarjolla täysipäiväisesti ja onnistuneen kesän jälkeen on mahdollista neuvotella jatkosta. Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Sinulta odotamme:

  • Soveltuvan opintotaustan
  • Aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä
  • Sujuvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin myös englanniksi

Lisäksi eduksesi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen rahoitus-, perintä- tai pankkialalta
  • Ruotsin kielen osaamisen

Balanzia työnantajana

Työyhteisöämme kuvaavia piirteitä ovat tavoitteellisuus, sitoutuneisuus, yhteistyö ja tekemisen ilo. Tavoitteemme ovat korkeat ja asetamme uusien työntekijöiden – myös määräaikaisten kesätyöntekijöiden – osaamiselle ja sitoutumiselle yhtä korkeat tavoitteet kuin itsellemme. Vastineeksi annamme kaikille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen. Osallistamme henkilöstöämme työn kehittämisessä ja kannustamme jakamaan ideoita ja ajatuksia yrityksemme eteenpäin viemiseksi. Kunnioitamme toisiamme ja kiinnitämme erityistä huomioita työilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Työntekijämme näemme ihmisinä, emme pelkästään työvoimana.

Haluatko työskennellä nopeasti muuttuvassa ja ketterässä finanssialan yrityksessä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten to 4.3. ja pe 5.3. klo 15-16 sekä pe 12.2. klo 14-16 välillä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Balanzian palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Lainakäsittelijä

Do you have earlier experience from working in a team and/or in customer surface?
Enfuce is now looking for a new Subject Matter Expert (SME) in payments to join our diverse and highly competent team. As an SME, you will have a key role in building and maintaining our card issuing service. This position is a great fit for you if you already have some experience working with customer surfaces and you are eager to develop your technical skills and knowledge further. You would describe your working style as precise and analytical and you already have some knowledge from the payment industry. Read more and apply now!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen