Laskuttaja (Kesätyö)

Julkaistu 23.03.2021

Laskuttaja (Kesätyö)

Rudus Oy – ’a CRH Company’​ – on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset, murskausurakointi ja kierrätys. Panostamme erityisesti rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme – niin yksittäisiä kuluttajia kuin myös yritysasiakkaita – noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 334 miljoonaa euroa. Rudus on kuulunut vuodesta 1999 lähtien maailmanlaajuisesti toiseksi suurimpaan rakennusmateraalialan konserniin, CRH-rakennusmateriaalikonserniin, joka toimii 31 maassa ja se työllistää 85 000 työntekijää noin 3 100 toimipisteessä.

 

Rudus etsii kesäksi 2021 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin – kenties juuri sinua? Toimenkuvaasi kuuluvat pääasiassa laskutukseen liittyvät tehtävät yhteistyössä myynnin kanssa, kuten tilausten hinnoittelu ja tarkistus sekä palautteiden käsittely. Laskuttajan monipuoliseen toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös myyntilaskutuksen asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin myös sähköpostitise. Laskuttajana teetkin tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet ulospäinsuuntautunut sekä yhteistyökykyinen ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat paitsi oma-aloitteisuus ja reippaus, myös huolellisuus ja ennen kaikkea numerotarkkuus.

Sinun ei tarvitse vielä olla alan kivikova asiantuntija – voit olla joko opintojesi alku- tai lopputaipaleella – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin ja innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kesän keskeisin tavoitteesi onkin paitsi varmistaa, että Ruduksen laskutus rullaa normaalisti lomista riippumatta, myös oppia uutta laskutuksesta ja kasvaa taloushallinnon asiantuntijana!

Sinulta odotamme:

 • Relevantteja kaupallisia opintoja (AMK/YO)
 • Aiempaa kokemusta esim. kesätöistä
 • Palveluhenkisyyttä
 • Teknistä näppäryyttä ja Excelin hallintaa
 • Sujuvan suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä
 • Näppituntuman toiminnanohjausjärjestelmiin, esim. SAP

Rudus tarjoaa sinulle paitsi huippukesän myös:

 • Aidon mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistasi sekä kerryttää käytännön työkokemusta taloushallinnon parissa
 • Työympäristön, jossa näkyvät yksilöä kunnioittavat arvot, joiden mukaan Ruduksessa annetaan avointa ja rehellistä palautetta, edellytetään keskinäistä kunnioitusta ja luottamusta sekä hyväksytään yksilöllisyys ja erilaisuus
 • Kaiken tarvittavan tuen kasvaa tulevaisuuden taloushallinnon kivikovaksi asiantuntijaksi: saat kattavan perehdytyksen sekä oman “mentorin” tukemaan ammatillista kehittymistäsi
 • Joustavat työajat ja modernit tilat työvälineineen hyvien kulkuyhteyksien varrella.
  Tällä hetkellä Ruduksella on vahva etätyösuositus, mutta tämän tehtävän osalta ainakin perehdytys tullaan järjestämään osittain toimistolla.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Ruduksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rudus.fi/. Rudus tarvitsee paljon erilaista osaamista onnistuakseen tehtävässään, joten tutustu myös eri alojen ruduslaisiin – tuotannosta hallintoon – osoitteessa: https://www.rudus.fi/rudus-yrityksena/tyopaikat/tutustu-ruduslaisiin.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaavat operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) ja rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (puh. +358 50 421 0255, roosa.lonnqvist[ät]atalent.fi). Roosan tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkona 24.3. klo 15-16.30 tai perjantaina 26.3. klo 14-15 ja Mikaelan maanantaina 29.3. klo 10-11 tai keskiviikkona 31.3. klo 12-13

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin konsultiksi Rudukselle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Vahvasti kasvava AMETEK etsii nyt kokenutta kirjanpitäjää, Senior Accountantia, osaksi Suomen liiketoimintayksikköä Espoossa! Tehtävässä työskentelet erilaisten taloushallinnon tehtävien parissa kokonaisvaltaisesti, aina pääkirjanpitäjänä toimimisesta talousraportoinnissa ja budjetoinnissa avustamiseen. Yrityksen kasvun myötä sinulle avautuvat myös hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Laskuttaja

Ticketmaster etsii nyt monipuolista taloushallinnon osaajaa Financial Controllerin tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Financial Controllerina pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa osana kansainvälistä työyhteisöä ja nelihenkistä taloustiimiä. Päävastuullasi on huolehtia Ticketmasterin kirjanpidon oikeellisuudesta, prosessien ja toimintatapojen noudattamisesta, kuunkatkojen täsmäytyksistä ja jaksotuksista.

Laskuttaja

TSS is looking to recruit a Business Controller to join their finance team! This is an exciting position where you will have business control responsibilities over your own Finnish units. You will be coached by TSS finance’s senior employees to further develop in your role and grow your skills in various finance topics. The position is in Vantaa and reports to one of the European Finance & Control Managers.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen