hartwall-atalent

Laskutuskoordinaattori

Julkaistu 05.07.2021

Hartwallin tehtävä on virkistää Suomea. Hartwallilla uskotaan siihen, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Menestyksen taustalla on 700 kunnianhimoista ammattilaista ja välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. He edistävät vastuullista juomakulttuuria ja pitävät huolen siitä, että sekä juomat että teot ovat hyviä. Lue lisää Hartwallista täältä.

Hartwallilla virkistetään Suomea rakastettujen brändien ja loistavien tuotteiden kautta. Kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset, upeat hartwallilaiset. Nyt etsimme uutta työkaveria tarkkuutta vaativaan rooliin, jossa yhdistyvät talouden tehtävät ja asiakaspalvelu. Haussa olisi siis uusi aktiivinen ja tarkka Laskutuskoordinaattori Hartwallin pääkonttorille Pitäjänmäkeen!

Laskutuskoordinaattorin tehtävänä on varmistaa, että kaikki Hartwallin asiakkailta tulevat tilaukset tulevat asianmukaisesti laskutettua, myös silloin kun laskutus tulee tehdä manuaalisesti, ja että järjestelmän automaattisesti luomat laskut lähtevät oikein eteenpäin. Vastuullesi kuuluu kuukausittainen sisäinen ja ulkoinen laskutuksen raportointi, virheellisten laskutustilanteiden ongelmanselvitys ja korjaamisen koordinointi. Oman vastuualueesi lisäksi tehtävään sisältyy myyntireskontran avustamista ja maksuliikenteen tuurausta, ja muita, esimerkiksi tuotehallintaan liittyviä avustavia tehtäviä. Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja tutustumaan syvällisemmin talouden ja tilaus-toimitusketjun toimintoihin sekä vastaamaan asiakkaiden laskuja koskeviin yhteydenottopyyntöihin, joten työskentely Hartwallin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien tulee tutuksi.

Hartwallilla rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Hartwallilla uskotaan, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Heidän tavoitteensa on olla koko maan virkistävin työpaikka ja tämän eteen tehdään kovasti töitä. Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja Hartwallilla viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdallaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Hartwallilta saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi Hartwall satsaa erityisesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallisen alan koulutustausta (esim. tradenomi tai merkonomi) ja jo jonkun verran kertynyttä työkokemusta esimerkiksi myynnin, logistiikan tai talouden tehtävistä. Työtehtävät vaativat tarkkuutta, joten toivomme sinulta järjestelmällistä, huolellista ja hyvin organisoitua työotetta. Tehtävässäsi pääset työskentelemään eri sidosryhmien kanssa myös konsernin muiden maiden osaajien kanssa, joten edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Tuntemus SAP:n SD-moduulista, kiinnostus järjestelmiin ja hyvä excel-osaaminen luetaan eduksi! Ennen kaikkea arvostamme myönteistä asennetta ja halua kehittyä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi! Sinun ei tarvitse heti kättelyssä osata kaikkea, vaan pääset työskentelemään rinta rinnan kokeneen tiimin kanssa. Tehtävänkuvaa ja sen painotuksia on mahdollista muovata jonkin verran myös osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Toivommekin saavamme sinusta virkistävän ja luotettavan tiimipelurin!

Kiinnostuitko tehtävästä? Huippua!

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 25.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten to 8.7. klo 10-11 ja ke 14.7. klo 13-14 välillä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Hartwallin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Small Giant Games are currently looking for an independent and organized go-getter – also known as the Office Manager – to join the ever-growing ranks of Small Giant Games in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen