Projektipäällikkö

Julkaistu 19.11.2018

Lime Technologies perustettiin Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Yli 200 työntekijää ja yli 60 000 käyttäjää tekevät meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista CRM-alan toimijoista. Ja kun alalla on oltu 28 vuotta, uskallamme väittää, että CRM on meillä aika hyvin hanskassa. Voit vierailla konttoreillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Hoidamme koko ketjun itse – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja ratkaisujen toteutukset. Se on jotain, mikä ei ole kovin yleistä tänä päivänä.

Lime Technologies etsii nyt Projektipäällikköä Lime CRM-järjestelmänsä implementaatioprojekteihin! Työskentelet yhdessä asiakkaiden kanssa käyttöönottoprojektien parissa, joissa ohjaat järjestelmän rakenteen vastaamaan sen käyttötarkoitusta. Koulutat asiakkaat käyttämään CRM-järjestelmää ja kehität heidän työskentelyprosessejaan. Tässä tehtävässä toimit siis vahvasti asiakasrajapinnassa konsultatiivisella otteella.

Projektipäällikkönä olet vastuussa projektien organisoinnista asiakkaiden kanssa, aikatauluksesta ja resursoinnista sekä koko projektin läpiviemisestä onnistuneesti. Teknisestä toteutuksesta huolehtivat lähtökohtaisesti Limen Applikaatiokonsultit, mutta halutessasi pääset osallistumaan myös tekniseen puoleen. Alussa osallistut lyhyempiin projekteihin ja kokemuksen karttuessa saat vastuullesi myös pidempiaikaisia kokonaisuuksia.  Projektipäällikön tehtävässä tärkeää on kyky ymmärtää erilaisten asiakkaiden liiketoimintaa ja heidän tarpeitaan CRM-järjestelmän näkökulmasta, ja rooli tarjoaakin loistavan mahdollisuuden oppia syvällisemmin suomalaisesta liiketoimintakentästä.

Perehtymisesi Limellä alkaa neljän viikon perehdytysjaksolla yrityksen pääkonttorilla Etelä-Ruotsin Lundissa. Jakso sisältää koulutusta, workshopeja sekä käytännönläheistä harjoittelua kokeneempien kollegojen kanssa. Kaikki Limen uudet työntekijät käyvät läpi Nordic Trainee -jakson ja tapaatte trainee-ryhmän kanssa säännöllisesti ensimmäisen vuoden edetessä. Trainee-jakso päättyy lopulta yhteiseen matkaan johonkin Euroopan suurkaupungeista! Neljän viikon perehdytysjakson jälkeen sijoitut Helsingin ydinkeskustan viihtyisälle toimistolle, jossa sinua odottaa 15 omistautunutta mutta rentoa kollegaa.

Odotamme:

 • Ymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista
 • Kiinnostusta tietotekniikkaa ja IT-alaa kohtaan
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. teknillinen/kaupallinen)
 • Huumorimieltä ja kykyä heittäytyä mukaan; meistä töissä tulee olla hauskaa
 • Suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
 • Ajokorttia

Luemme eduksi:

 • Ruotsin kielen taidon

Tarjoamme:

 • Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa monilla eri toimialoilla
 • Vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi
 • Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluiksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
 • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
 • Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.12.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-projektipaallikko-11-2018. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakuasiakirjasi PDF-muodossa.

Lime Technologiesista voit lukea lisää osoitteessa https://www.lime-technologies.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (+358 50 4350807, jasmin.shams[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lime Technologiesin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Mapita is now looking for a Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Mapita is looking for a part-time Junior Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen