Linux Specialist (cyber security)

Julkaistu 29.07.2019

Finceptum on tietoturvan ja IT-alan ammattilainen. Yrityksellä on kokemusta ja näkemystä ohjelmistoliiketoiminnasta, IT-palvelujen tuottamisesta sekä turvallisten, automatisoitujen ja luotettavien IT-järjestelmien toteuttamisesta. Finceptum on hionut erikoistumisalueensa palvelut korkealaatuisiksi, sillä yrityksessä uskotaan, että osaaminen ja onnistuminen ovat systemaattisen työn tulosta. Lue lisää Finceptumista täältä.

Finceptumin asiantuntijapalveluilla varmistetaan ajantasainen tietoturvallisuus laitteessa kuin laitteessa. Finceptum tarjoaa asiakkailleen osaamista, oikeita välineitä sekä yhteistyötä pitäen sisällään IT-järjestelmät ja ohjelmistot asiakkaan tarpeisiin. Nyt Finceptumille haetaan Linux Specialistia osaksi merkittäviä ja tietoturvakriittisiä asiakasprojekteja.

Tehtävänäsi on osallistua asiakkaan eri yksiköiden tarpeiden mukaan määriteltäviin monipuolisiin Linux-kehittämisprojekteihin, joiden päämääränä on luoda käyttöjärjestelmäkokonaisuuksista ja laitteista turvallisia useissa eri käyttötarkoituksissa yksittäisistä työasemista aina laajempiin laitekokonaisuuksiin. Työtehtäviin liittyy olemassa olevan ohjelmiston jatkokehitystä, versioiden uusimista ja päivitystä sekä laajempia kokonaisuuksia ja hankkeita, joissa pääset luomaan täysin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia laitteisiin. Työ on tiivistä tiimityötä viiden kehittäjän porukassa ja ongelmanratkaisua koko kehittämistiimin voimin, sekä mahdollisten tietoturvahaavoittuvuuksien paikantamista. 

Tehtävässä riittää haastetta sekä kokeneelle että uraansa aloittelevalle Linux-asiantuntijalle. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja taustasi mukaan sopivaksi. Finceptum kouluttaa työntekijöitään aktiivisesti, joten pääset ehdottomasti kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta tietoturvallisuuden ja informaatiotekniikan alalta. 

Odotamme sinulta:

 • Monipuolista Linux-osaamista. Käytämme tällä hetkellä SUSE-jakelua, mutta myös kokemus muista jakeluista, kuten RedHat:ista, Fedorasta tai Debianista/Ubuntusta on eduksi.
 • Perusymmärrystä RPM-paketinhallinnan logiikasta
 • Ohjelmointiosaamista C ja/tai C++ -kielillä ja Pythonilla (Django-frameworkin osaaminen iso plussa)
 • Ymmärrystä tietoturvallisuudesta sekä intoa syventyä hakkeroinnin maailmaan
 • Tiimityötaitoja
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen QT-kehitysympäristöstä
 • PERL-ohjelmointiosaamisen
 • Aikaisemman relevantin työkokemuksen ohjelmoinnin parista

Finceptum tarjoaa:

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset projektit ison, merkittävän ja tietoturvakriittisen asiakkaan laitteiden parissa sekä myöhemmin mahdollisuuden siirtyä myös muihin asiakasprojekteihin
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa osaamista erityisesti tietoturvallisuuden parissa – mahdollisuus  osallistua alan koulutuksiin ja konferensseihin
 • Matalahierarkkisen tiimin, jossa luotetaan kunkin tiimiläisen tekemiseen ilman peräänkatsomista tai mikromanageerausta
 • Perehdytyksen tehtävään sekä tiimiläisten tuen ja avun aina sitä tarvitessasi
 • Joustavat työajat
 • Työvälineet ja -laitteet valintasi ja tarpeesi mukaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ma 12.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/finceptum-linux-specialist-cyber-security-7-2019. Jos sinulla on LinkedIn-, GitHub-, Stack Overflow- tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Finceptumin palvelukseen. Valitulle henkilölle suoritetaan laaja turvallisuusselvitys.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you ready for the next step in your career with larger responsibilities and flexibility? BEL Solutions is looking for a Senior Fullstack Developer to join their software development team to work with cloud-based custom-made solutions as well as an existing product line.

Ricoh Finland etsii ratkaisukykyistä ja asiakaslähtöistä Solution Specialistia Espooseen!

Puuttuuko sinulta lopputyöaihe ja etsit osa-aikaista työtä opintojesi ohelle? Jos lisäksi kiinnostut kenttätyöstä, IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen