Lujuuslaskija

Julkaistu 02.06.2020

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä lujuuslaskentapalveluiden sekä mekaniikkasuunnittelun palveluntuottaja. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa. Meille on tärkeää pitää kiinni lupauksistamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaidemme haasteisiin.

Me Neteram Oy:ssä tiedämme, että työssään viihtyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti ylläpitämään yhteistä hyvinvointiamme ja haluamme, että työntekijöidemme hyvinvointi näkyy päivittäisessä tekemisessämme sekä asiakkaan tyytyväisyytenä.

Tahdotko päästä työskentelemään monipuolisissa lujuuslaskennan tehtävissä yhdessä Suomen kiinnostavimmista ja arvostetuimmista pörssiyhtiöistä?  Neteram Oy etsii nyt lujuuslaskijaa asiakkaalleen KONE Oyj:lle korikategorian tuotteiden pariin. Tässä tehtävässä hoidat hissien koreihin liittyviä laskennan tehtäviä ja tulet osallistumaan myös korien fyysiseen testaamiseen. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Koneella työskentelet osana suurempaa tiimiä kyseisen tiimin ensimmäisenä lujuuslaskijana ja tehtävään sinua ovat perehdyttämässä Neteram Oy:n kokeneet, Koneella jo pidempään työskennelleet lujuuslaskijat. Kyseessä on vakituinen tehtävä. 

Etsimällämme henkilöllä on relevantti diplomi-insinöörin tutkinto sekä jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta lujuuslaskennan parista. Femap-osaaminen nähdään tehtävässä eduksi. Omaat aktiivisen työskentelyotteen ja viihdyt myös tiimityössä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Neteram Oy panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle tulevaisuudessa ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä kerrytät arvokasta työkokemusta niin laskennan kuin hissitekniikan saralta. 

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia diplomi-insinöörin tutkintoa 
  • Jo jonkin verran aikaisempaa lujuuslaskennan työkokemusta (vähintään noin vuoden verran)
  • Aktiivista työskentelyotetta ja halua tehdä myös tiimityötä 
  • Vahvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Vahva suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavan työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä 
  • Pienen ja ketterän organisaation tuen yhdistettynä suuren konsernin mahdollisuuksiin
  • Kilpailukykyiset edut ja kouluttautumisen mahdollisuudet 

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 15.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-lujuuslaskija-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

Neteram Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.neteram.net/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Neteram Oy:stä palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen