Lujuuslaskija

Julkaistu 02.06.2020

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä lujuuslaskentapalveluiden sekä mekaniikkasuunnittelun palveluntuottaja. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa. Meille on tärkeää pitää kiinni lupauksistamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaidemme haasteisiin.

Me Neteram Oy:ssä tiedämme, että työssään viihtyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti ylläpitämään yhteistä hyvinvointiamme ja haluamme, että työntekijöidemme hyvinvointi näkyy päivittäisessä tekemisessämme sekä asiakkaan tyytyväisyytenä.

Tahdotko päästä työskentelemään monipuolisissa lujuuslaskennan tehtävissä yhdessä Suomen kiinnostavimmista ja arvostetuimmista pörssiyhtiöistä?  Neteram Oy etsii nyt lujuuslaskijaa asiakkaalleen KONE Oyj:lle korikategorian tuotteiden pariin. Tässä tehtävässä hoidat hissien koreihin liittyviä laskennan tehtäviä ja tulet osallistumaan myös korien fyysiseen testaamiseen. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Koneella työskentelet osana suurempaa tiimiä kyseisen tiimin ensimmäisenä lujuuslaskijana ja tehtävään sinua ovat perehdyttämässä Neteram Oy:n kokeneet, Koneella jo pidempään työskennelleet lujuuslaskijat. Kyseessä on vakituinen tehtävä. 

Etsimällämme henkilöllä on relevantti diplomi-insinöörin tutkinto sekä jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta lujuuslaskennan parista. Femap-osaaminen nähdään tehtävässä eduksi. Omaat aktiivisen työskentelyotteen ja viihdyt myös tiimityössä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Neteram Oy panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle tulevaisuudessa ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä kerrytät arvokasta työkokemusta niin laskennan kuin hissitekniikan saralta. 

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia diplomi-insinöörin tutkintoa 
  • Jo jonkin verran aikaisempaa lujuuslaskennan työkokemusta (vähintään noin vuoden verran)
  • Aktiivista työskentelyotetta ja halua tehdä myös tiimityötä 
  • Vahvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Vahva suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavan työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä 
  • Pienen ja ketterän organisaation tuen yhdistettynä suuren konsernin mahdollisuuksiin
  • Kilpailukykyiset edut ja kouluttautumisen mahdollisuudet 

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 15.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-lujuuslaskija-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

Neteram Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.neteram.net/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Neteram Oy:stä palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen