LVI-suunnittelija

Julkaistu 11.09.2020

Casagrande Oy Arkkitehdit Insinöörit on turkulainen monialainen suunnittelutoimisto. Tahto tarjota elämänlaatua kohottavia kokonaisratkaisuja johti kahden tunnetun yrityksen, Arkkitehdit Casagrande Oy:n ja Suunnittelulinja Finland Oy:n sulautumiseen keväällä 2020. Yhdistimme vankan arkkitehtuuri- rakennus- ja talotekniikan osaamisemme ja toimimme tiivissä yhteistyössä hyödyntäen uusimpia tietomallinnusohjelmia. Uskomme, että hyvinvoiva työyhteisö luo huipputuloksia. Tervetuloa joukkoomme suunnittelemaan kestävää, kaunista ja kustannustehokasta tulevaisuuden ympäristöä.

Casagrande Oy etsii nyt joukkoonsa Turkuun kokemusta omaavaa ja itseohjautuvaa LVI-suunnittelijaa. Tässä roolissa saat vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia, sillä tulet toimimaan yrityksen ensimmäisenä LVI-suunnittelijana ja rakentamaan myöhemmin ympärillesi tiimin. Tämän myötä roolisi on laaja-alainen ja pääset toimimaan monipuolisesti  LVI-suunnittelun tehtäväkentän parissa. Työskentelet osana eri alojen ammattilaisista koostuvaa joukkoa, johon kuuluu muun muassa rakennesuunnittelijoita, sähkösuunnittelijoita ja arkkitehteja. Projektit, joiden parissa yritys toimii, ovat pääosin asuntoja ja kohteet sijaitsevat Turun lisäksi osittain myös muualla Suomessa, esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Suunnittelun ja tietomallinnuksen työkaluina toimivat CADS ja Revit.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva LVI-tekniikan tutkinto ja vahvaa osaamista LVI-suunnittelusta. Sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta suunnittelutiimin vetämisestä tai olet etsimässä urallasi seuraavaa askelta haastavampiin tehtäviin. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja sinulla on vahva suunnitteluohjelmien osaaminen ja tietomallinnuksen tuntemusta. Työskentelytyyliltäsi olet ratkaisukeskeinen ja sinulle sopii itsenäinenkin työskentely oman osaamisalueesi parissa. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa LVI-tekniikan tutkintoa 
 • Vahvaa LVI-suunnittelun työkokemusta 
 • Joko aiempaa kokemusta suunnittelutiimin vetämisestä tai kykyä ja halua siirtyä tällaiseen tehtävään
 • Itsenäistä työotetta  
 • Tietomallinnusosaamista
 • Vahvaa suomen kielen taitoa ja suomalaisten alan määräysten ja toimintatapojen tuntemusta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus tiimin vetämisestä
 • Revit- ja CADS-osaaminen

Tarjoamme sinulle: 

 • Laaja-alaisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan myös tulevan tiimin rakentumiseen 
 • Hyvät mahdollisuudet urakehitykseen tiiminvetäjän roolin myötä
 • Kompaktin kokoisen organisaation, jossa tieto kulkee ja töitä tehdään hyvällä yhteishengellä
 • Laajat työsuhde-edut, joiden muotoutumiseen sinun on mahdollisuus myös vaikuttaa
 • Syksystä alkaen uudet viihtyisät toimitilat Kupittaalla (autopaikkoja unohtamatta)

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 27.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/casagrande-lvi-suunnittelija-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä.

Casagrande Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.casagrandeoy.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Casagrande Oy:n palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen