LVI- Suunnittelija

Julkaistu 24.09.2020

Korjauspartnerit Oy on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussa Puutarhakadulla. 

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kehittymishaluista LVI-suunnittelijaa Helsingin Vallilan toimistolle (Turun toimipiste neuvoteltavissa). Meillä pääset tekemään monipuolisesti LVI-suunnittelua erilaisissa korjausrakentamiskohteissa, vaihdellen esimerkiksi 1800-luvun tiilikerrostalojen linjasaneerauksista 1970-luvun elementtikohteisiin. Työpöydällemme kuuluu mm. kohteiden uusien energia- ja ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelu pääasiassa korjausrakentamiskohteissa, mutta toisinaan myös uudisrakentamisen puolella. Tutustu esim. Vuoden 2019 putkiremontti – voittajaksi palkittuun Porthaninhovin linjasaneeraus -projektiimme.

Suunnittelutyötäsi tukevat työntekijöidemme vankka kokemus sekä alan viimeisimpien ohjelmistojen hyödyntäminen. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset mukaan työmaille, missä olet mm. mukana rakenteiden avauksissa, työmaakokouksissa ja osallistumassa työmaakierroksiin. Tehtävässä parasta on se, että pääset hankkeisiin mukaan valmisteluista aina toteutukseen saakka, ja koska Korjauspartnereilla on myös valvontaorganisaatio, pääset myös näkemään oman kädenjälkesi kohteissa.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

  • IV sekä LVI- suunnittelu pääasiassa korjausrakentamisen kohteisiin 
  • Osallistuminen työmaakokouksiin sekä työmaakierroksiin 
  • Työmaakohteen valvontatehtävät
  • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa mm. asiakkaat, työmaahenkilökunta, projektipäällikkö, muut suunnittelijat yms

Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin suunnittelukohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. On myös hienoa, jos sinua kiinnostaa tulevaisuudessa suunnitteluhankkeiden vetäminen tai projektipäällikkönä toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin!

Hakijalta odotetaan:

  • LVI- suunnittelijan tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI)
  • Kokemusta suunnittelutehtävistä  (IV- suunnitteluosaaminen on eduksi)
  • Osaamista jostakin suunnitteluohjelmasta esim. MagiCAD
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista (kirjallinen sekä suullinen) 
  • Joustavaa ja rempseää asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti.  Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 8.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-lvi-suunnittelija-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä  https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen