Granlund Turku Oy

LVI-suunnittelija

Julkaistu 12.08.2021

LVI-suunnittelija

Granlund Turku Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Toimipisteemme toimialoja ovat sähkö-, rakennusautomaatio-, LVI-suunnittelu sekä rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Meillä työskentelee lisäksi asiantuntijoita, jotka tekevät mm. määrä- ja kustannuslaskentaa, kustannusohjausta, sähkösuunnittelua sekä energiatehokkuushankeselvityksiä.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkinen sektori sekä eri alojen yritykset ja rakennusliikkeet. Toimimme Turun seudulla ja teemme yhteistyötä tiiviisti myös Granlundin emoyhtiön kanssa. Mielenkiintoisten uramahdollisuuksien lisäksi Granlund panostaa siihen, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Tästä kertovat muun muassa tutkitusti korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä laaja skaala työntekijöille tarjottavia etuja ja mahdollisuuksia.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja kokenutta LVI-suunnittelijaa osaksi seitsemän hengen LVI-tiimiä! Granlundilla pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa LVI-suunnittelun tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa, kohteiden vaihdellessa sairaaloista aina asuinkohteisiin ja teollisuushalleihin.

Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävä voi sisältää myös mm. energiatodistusten tekoa, energiaselvityksiä ja -simulointia. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset myös työmaille tekemään muun muassa työmaateknistä valvontaa. Kerrallaan saatat työskennellä useamman eri kohteen parissa ja toimit projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen.

Tehtävä sopii henkilölle, joka on jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta LVI-suunnittelusta ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Tässä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet aktiivinen tiimipelaaja.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin innostusta LVI-suunnitteluun sekä halua kehittyä yhä paremmaksi suunnittelijaksi. Kehityksesi tueksi Granlund tarjoaa sinulle laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta LVI-suunnittelun parista
 • Suunnitteluohjelmien hallintaa, esim. MagiCAD tai CADMATIC
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen osaaminen
 • B-ajokortti

Tarjoamme sinulle:

 • Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
 • Kotimaisen yrityksen, joka on 100 prosenttisesti henkilöstönsä omistama ja jonka koko henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä
 • Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
 • Kattavat sisäisen koulutuksen mahdollisuudet, joiden avulla voit kehittää osaamistasi lähes rajattomasti sinua miellyttävään suuntaan
 • Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuuosuutta, hieronta, henkilöstön virkistysmatkat sekä kattava työterveyshuolto. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 29.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Granlund Turku Oy:n palvelukseen. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Millaista on olla LVI-suunnittelijana Granlundilla? Katso alta löytyvä video, jossa Eveliina Vesalainen kertoo kokemuksistaan.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

LVI-suunnittelija

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen