LVI-valvoja/asiantuntija

Julkaistu 15.01.2021

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Hepaconilla työskentelee yli 60 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat sekä Helsingissä Malmilla että Oulussa.

Hepacon etsii nyt Helsingin toimipisteeseensä LVI-valvojaa/asiantuntijaa. Rooli on sopeutettavissa hakijan taustaan, joten tehtävä on erinomainen mahdollisuus niin valvojan tehtäviin pyrkivälle kuin jo alalta vahvan osaamisen hankkineelle henkilölle. Keskeisin osa työnkuvaasi on hoitaa LVI-valvontaa työmailla valvoen niin työn sopimuksenmukaista laatua, kustannuksia kuin ajankäyttöäkin. Roolisi on tärkeä myös eri tahojen yhteistyön sujuvoittamisen kannalta ja toimitkin monien erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Valvonnan lisäksi pääset mukaan suunnittelun ohjauksen ja konsultoinnin tehtäviin, mikä tuo tehtäviisi lisää monipuolisuutta.

Hepaconilla pääset työskentelemään monenlaisten kohteiden parissa. Toimit tehtävissäsi pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla ja sinulla on vapaus suunnitella liikkuvaa työtäsi itsellesi parhaalla mahdollisella tavalla. Pääset osaksi LVI-valvonnan kasvavaa tiimiä, josta löytyy vahvaa asiantuntemusta ja tukea omalle kehittymisellesi.

Toivomme sinulta LVI-tekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta työmaaympäristössä työskentelystä. Valvonnan lisäksi aikaisempi taustasi voi olla työnjohdollisista tehtävistä tai asentajan roolista ja sisältää myös suunnittelijana toimimista. Arvostamme talotekniikan perusvalvojan pätevyyttä, mutta sinun on mahdollisuus hankkia pätevyys myös Hepaconilla työskentelyn myötä. Persoonasi nousee tässä tehtävässä tärkeään rooliin: sinulle sopii työskentely itsenäisesti ja omaa aikatauluasi suunnitellen ja sinulta löytyy tehtävien vaatimaa tarkkaa otetta. Sopeudut hyvin erilaisiin ympäristöihin ja reippaalla asenteellasi pärjäät monenlaisten ihmisten kanssa. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, unohtamatta kykyä joustaa ja olla napakka oikeilla hetkillä. Liikkuvaa työtä helpottaa ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Hakijalta odotetaan:

 • LVI-tekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa
 • Työmaakokemusta valvojan, työnjohtajan tai asentajan roolista
 • Kykyä itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn
 • Rempseää otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, joiden avulla tulet toimeen monenlaisissa ympäristöissä
 • Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Talotekniikan perusvalvojan pätevyys
 • Osaaminen CAD-ohjelmista
 • B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön

Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti monipuolisen asiantuntijaroolin, jossa saat vastuuta ja kehittymisesi ei junnaa paikallaan
 • Nuorekkaan organisaation, josta samalla löytyy tueksesi pitkän linjan asiantuntemusta
 • Mahdollisuuden työskennellä myös suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
 • Erinomaiset edut aina viikoittaisesta hierojasta laajaan vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.1.2021 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Hepaconista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.hepacon.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Hepaconin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen