Marketing Specialist

Julkaistu 12.02.2020

Econocap Group on Pohjois-Euroopan johtava PTC:n ohjelmistotuotteisiin ja asiantuntijapalveluhin erikoistunut järjestelmätoimittaja. PTC:n Windchill PLM, Thingworx IoT ja Creo 3D CAD -ratkaisut edustavat tuotekategorioissaan markkinoiden innovatiivisintä teknologiaa. Ymmärrämme tuotekehityksen, tuotetiedonhallinnan sekä prosessien digitalisoinnin haasteet. Osoituksena tästä olemme saaneet PTC:n myöntämän Preferred Service Provider -sertifikaatin.

Asiakas on toimintamme keskiössä, etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut digitalisaation haasteisiin. Asiakkainamme on valmistavan teollisuuuden johtavia globaaleja yrityksiä sekä runsaslukuinen joukko menestyviä SMB-sektorin yrityksiä. Suomen lisäksi palvelemme asiakkaitamme Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa sekä Baltian maissa.

 

 

Econocap etsii joukkoonsa oma-aloitteista ja idearikasta Marketing Specialistia hyppäämään osaksi Econocapin tiimiä monipuoliseen markkinoinnin rooliin! Pääset Marketing Specialistina suunnittelemaan itsenäisesti markkinoinnin vuosikelloa, joten toivomme sinun suhtautuvan digitaaliseen markkinointiin ja toteuttamiseen aktiivisella otteella. Toteutat kvartaaleittain nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa näkyvän markkinointikampanjan, minkä lisäksi vastaat nettisivujen ylläpitämisestä ja tekstisisältöjen tuottamisesta sekä sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin. Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tuotat mielelläsi erilaisia blogi- ja asiantuntijatekstejä. Pystyt myös työskentelemään sujuvasti englanniksi, sillä usein sisällöntuotannossa hyödynnettävät lähdemateriaalit ovat englanninkielisiä  ja viestintä päämiehen suuntaan tapahtuu englanniksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Econocapin myyntitiimin sekä tarvittaessa ulkoisten palveluntarjoajien kanssa. 

Econocapilla markkinoinnin osaamistasi ja näkemystäsi arvostetaan ja toivommekin, että tuot aktiivisesti esille omia ideoitasi ja lähdet rohkeasti toteuttamaan niitä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista joko opintojen, työkokemuksen tai esimerkiksi ainejärjestötehtävien parista. Toivomme myös, että ymmärrät hakukoneoptimoinnin perusteita tai olet innokas oppimaan ja kehittymään tämän parissa. Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta IT-alalta, mutta näemme etuna kiinnostuksen alaa ja sen trendejä kohtaan. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti ja voit joko työskennellä kokoaikaisesti tai tilanteestasi riippuen osa-aikaisesti ja sovittaa työn (esimerkiksi) myös opintojesi yhteyteen. 

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia kaupallista opintotaustaa markkinoinnin parissa
 • Ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta
 • Aktiivista työskentelyotetta sekä Innostusta ja rohkeutta omien ideoiden esiin tuomiseen
 • Ymmärrystä sisällöntuotannosta (esim. blogitekstit, sosiaalisen median kanavat ja niiden hyödyntäminen)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • WordPress-, Google Ads- ja Google Analytics -osaaminen
 • Ymmärrys hakukoneoptimoinnista
 • Aiempi työkokemus IT-alalla työskentelystä

Tarjoamme sinulle:

 • Roolin, jossa pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan Econocapin markkinointia parhaaksi katsomallasi tavalla – osaamistasi, näkemystäsi ja ideoitasi arvostetaan
 • Joustavat työajat omasta tilanteestasi riippuen – voit sovittaa työn opintojen oheen tai työskennellä kokoaikaisesti
 • Matalahierarkisen ja rennon työympäristön sekä modernit työtilat

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26. helmikuuta mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/econocap-marketing-specialist-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän sekä sinulle sopivan tuntimäärän viikkotasolla. 

Econocapista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.econocap.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[ät]atalent.fi) 20.2. alkaen. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Econocapin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen