Marketing Specialist (Digital Marketing & Communication)

Julkaistu 16.10.2019

Oletko kovan luokan viestinnän ammattilainen? Elätkö ja hengitätkö somea ja ruoka-alaa? Saako digimarkkinointi sydämesi sykkimään? Ja markkinoinnin automaatio intohimosi heräämään? Wihurin Metro-tukku haluaa markkinoinnin tiimiinsä juuri Sinut!

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme proaktiivista ja uteliasta Marketing Specialistia vastaamaan digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä! Tässä roolissa saat vastuullesi SoMe- ja viestintästrategioiden kehittämisen ja laatimisen sekä vastaat viestinnän linjauksista. Pääset myös mukaan uusien palvelukonseptien sisältöjen kehittämiseen ja konseptointiin – esimerkiksi upeiden Rakenna Ravintolasi, Farmer’s Market ja Wihuri Wine Academy -palvelukonseptien pariin.Työssä yhdistyy strateginen suunnittelu sekä myös käytännönläheisyys. Sinulla tulee olla jo kokemusta digitaalisten palveluiden sekä sisällönhallinnan kehittämisestä. Toivomme, että sinulla on osaamista Google Analyticsista sekä markkinointiautomaation ja digitaalisen markkinoinnin työvälineistä. Vastaat tehtävässä viestinnän linjauksista sekä viihdyt itsekin sisällöntuotannon parissa. Sinulla tulisi siis olla jo kokemusta sisällönhallinnan ja verkkosivujen kehittämisestä, työvälineistä ja tagien hallinnasta (esim. Google Tag Manager) sekä SEO- ja SEM-kokemusta (mm. Google AdWords). 

Henkilönä olet positiivinen, mukaansatempaava ja oma-aloitteinen, etkä myöskään pelkää uusia haasteita. Tulet olemaan osana tiivistä neljän hengen markkinointiporukkaa, jossa työskennellään yrittäjämäisellä asenteella ja “kaveria ei jätetä” – mentaliteetilla. Luvassa on vastuuta ja tarvitset myös rohkeutta ehdottaa ja kokeilla uusia asioita, mutta saat meiltä myös tiimin täyden tuen. Meillä tehdään työtä pilke silmäkulmassa ja tiiviinä tiiminä, joten tärkeää on, että viihdyt porukassa ja olet ulospäinsuuntautunut. Koska työskentelemme ruoan parissa, niin tärkeää on, että sinulta löytyy myös intohimoa ruokaa kohtaan!

Sinulta odotamme:

  • Relevanttia opintotaustaa (esim. kaupalliset opinnot, markkinointi)
  • Kokemusta markkinoinnin suunnittelu- ja strategiatyöstä (painopisteenä SoMe- ja digitaaliset palvelut)
  • Erinomaisia viestintätaitoja – tärkeää on, että sisällöntuotanto ja kirjoittamisen taito on sinulle luontaista
  • Kehittämishalua, motivaatiota ja intohimoa hyödyntää moderneja ratkaisuja liiketoiminnan kehittämisessä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Korkeakouluopinnot (esim. markkinointi tai viestintä)
  • Työkokemuksen ruoan parista, varsinkin Foodservice-alan tuntemusta

Mitä sinulle tarjotaan?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset heti vaikuttamaan asioihin omalla panoksellasi. Pääset kehittämään, mutta kehittymään myös itse. Täällä saa toteuttaa asioita rohkeasti ”outside of the box” –ajattelua kannustetaan ja täällä tehdään asioita uudenlaisella kulmalla rohkeasti. Lisäksi tarjolla on huippuviihtyisä työympäristö työsuhde-etuineen. ”Kaiken kukkuraksi” sinua odottaa innostuneet ja kannustavat työkaverit Vantaan Viinikkalassa.

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi

Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-marketing-specialist-digital-marketing-communication-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Metro-tukun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen