Marketing & Talent Acquisition Consultant

Julkaistu 29.11.2019

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 Microsoft-ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, KONE, S-Ryhmä ja Outotec. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen ja vapauden. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä sekä muita tapahtumia. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

Digital Illustrated etsii kasvavaan tiimiinsä motivoitunutta sekä kehittymishaluista henkilöä Marketing & Talent Acquisition Consultant -rooliin. Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet markkinoinnin, rekrytointia tukevien sekä erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa. Markkinoinnin puolella esimerkiksi ideoit ja kirjoitat blogitekstejä, tuotat sisältöä nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä suunnittelet ja toteutat muita markkinointitoimenpiteitä. Lisäksi tuet tiimejä rekrytoinneissa etsimällä ja kontaktoimalla potentiaalisia kandidaatteja puhelimitse ja LinkedIniä hyödyntäen sekä koordinoit rekrytointiprosessin eri vaiheita. Kyseessä on uusi ja kehittyvä rooli, joten saat erinomaisen mahdollisuuden alusta alkaen vaikuttaa omaan tekemiseesi sekä vastuisiisi. Kiinnostuksesi mukaan voit myös olla tukevassa ja kasvavassa roolissa asiakasprojekteissa.

Digital Illustratedilla työskennellään ketterästi itseohjautuvissa tiimeissä ja teet yhteistyötä laajasti läpi yrityksen kollegoiden sekä eri sidosryhmien kanssa. Etsimmekin ennen kaikkea hyvillä yhteistyö- ja viestintätaidoilla varustettua oma-aloitteista tekijää. Kehität mielelläsi toimintatapoja, pallottelet sujuvasti useampia kokonaisuuksia käsissäsi ja otat myös rohkeasti yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin. Digital Illustrated on kasvuyritys, jossa saat vastuuta heti alkumetreistä lähtien ja omasta kiinnostuksestasi riippuen sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittyä esimerkiksi asiakastehtäviin junior-konsultin rooliin tai saada lisävastuita sisäisessä roolissa.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa tutkintoa / loppuvaiheen opintoja (esim. amk/yo)
 • Vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Proaktiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä intoa oppia 
 • MS Office -työkalujen hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi soveltuva työkokemus esimerkiksi markkinoinnista, viestinnästä tai HR:stä
 • Muu järjestelmäosaaminen, esim. WordPress ja CRM-järjestelmät

Digital Illustrated tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen työn modernissa ja ketterässä ympäristössä sekä vastuuta niin paljon kuin olet valmis ottamaan
 • Mutkattoman, osaavan ja matalan hierarkian työyhteisön, jossa henkilöstön hyvinvointiin panostetaan 
 • Mahdollisuuden päästä näkemään läheltä laajoja digitransformaatiohankkeita 
 • Kehittymismahdollisuudet tulevaisuudessa kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asiakasvastuulliseen konsultin rooliin tai laajempaan sisäisen kehityksen vastuuseen
 • Kilpailukykyisen palkan, vapaasti valittavat työvälineet, laaja-alaisen sairausvakuutuksen sekä monia muita etuja, kuten aamu- ja välipalat sekä monipuoliset virkistystapahtumat

Mikäli olet oikea henkilö tähän monipuoliseen ja kehittyvään rooliin, lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-illustrated-marketing-talent-acquisition-consultant-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä. 

Digital Illustratedista voit lukea lisää osoitteessa: https://digitalillustrated.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Digital Illustratedin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen