Aalto University Executive Education

Marketing Trainee

Julkaistu 12.07.2021

Marketing Trainee

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon. Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.

Aalto EE etsii nyt energistä ja innostunutta Marketing Traineeta Sales and Customer Value -tiimiinsä. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä Aalto EE:n koulutusohjelmien markkinointiin liittyen. Roolissa teet vahvasti yhteistyötä Aalto EE:n markkinointipäällikköjen kanssa ja tuet heitä ohjelmakokonaisuuksien markkinoinnin ja viestinnän koordinoinnissa ja toteutuksessa. Trainee-jakson edetessä ja taitojesi kehittyessä pääset vastaamaan myös itsenäisemmin kokonaisuuksien hallinnasta.

Marketing Traineen roolissa työtehtäviisi kuuluu mm. sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median hyödyntämistä osana markkinointikampanjoita, verkkosivujen päivitystä sekä Microsoft Dynamics CRM -tietojen päivittämistä. Tehtävä pitää sisällään paljon sisällöntuotantoa ja viestintää eri sidosryhmille, joten toivomme sinun olevan taitava tuottamaan erilaisia tekstejä laadukkaasti ja kieliopillisesti oikein sekä eri kohderyhmät huomioiden. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme myös oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta, hyviä organisointitaitoja ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aalto EE tarjoaa sinulle monipuolisen roolin, jossa pääset taitojesi kehittyessä ansaitsemaan isompaa vastuuta ja haastamaan itseäsi. Tehtävässä tukenasi on kokenut ja asiantunteva markkinoinnin tiimi, joka auttaa sinua onnistumaan.

Trainee-jakso on palkallinen ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti noin 37,5 tuntia viikossa. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä viimeistään syyskuun alussa. Tehtävä on lähtökohtaisesti puolen vuoden määräaikaisuus, mutta Aalto EE tarjoaa myös mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta määräaikaisuuden jälkeen.

Sinulta odotamme:

  • Aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä. Erityisesti B2B-markkinoinnin tai viestinnän kokemus nähdään eduksesi
  • Oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja priorisointitaitoja
  • Hyviä MS Office -taitoja ja kykyä omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä
  • Kykyä tuottaa laadukasta sisältöä eri käyttötarkoituksiin, sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja kehittymään kohti markkinoinnin asiantuntijuutta? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 25.7. aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 16.7. klo 10-11 ja 20.7. klo 15-16.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Marketing

Granite Devices etsii nyt joukkoonsa ihmisläheistä People & Culture Manageria tukemaan yrityksen kasvua ja kehitystä! People & Culture Managerina otat vastuuta Granite Devicesin HR-asioista, keskittyen erityisesti rekrytointiin, työntekijöiden viihtymiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Marketing

Civilpoint etsii nyt E-Commerce Specialistiavastaamaan verkkokaupan valmistelusta ja lanseerauksesta sekä jatkuvasta kehityksestä käyttöönoton jälkeen.

Small Giant Games is currently looking for a Communications Specialist, who is a skilled writer and an enthusiastic content producer, to join the ranks of Small Giant Games in Helsinki. You are responsible for unifying the way of communication but also for setting the right tone for different platforms and producing relevant content for various audiences.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen