Puunjalostusinsinöörit Ry

Markkinointi- ja toimistokoordinaattori

Julkaistu 31.12.2021

Markkinointi- ja toimistokoordinaattori

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on noin 2700 metsäteollisuuden ammattilaisen ja 50 yrityksen uudistumiskykyinen verkosto ja jäsentemme osaamisen moderni kehittäjä, joka yhdistää osaamisen ja näkemykset ainutlaatuisella tavalla. Edistämme alan vetovoimaa ja olemme kotimaassa ja kansainvälisesti haluttu yhteistyökumppani ja toimimme myös aktiivisesti yliopistojen kanssa yhteistyössä. Visiomme on, että teemme yhdessä puupohjaisen tulevaisuuden. Lue lisää:www.puunjalostusinsinoorit.fi

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) etsii nyt joukkoonsa markkinointi- ja toimistokoordinaattoria liittymään osaksi pientä, mutta asiantuntevaa tiimiä Espooseen. Yhdessä tiimisi kanssa vastaatte markkinoinnin strategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä PI:n muun käytännön arjen sujumisesta. Sinua odottavat mahtavien kollegojen lisäksi täysin uudet ja viihtyisät työtilat Otaniemen yliopistokampuksella hyvien verkostojen ja yhteyksien äärellä, joskin merkittävän osan työstäsi voit suorittaa myös etänä.

Tehtäväkenttä pitää sisällään monipuolisia markkinointiin, viestintään ja toimistotyöhön liittyviä tehtäviä, kuten PI:n sosiaalisen median hallintaa, sisällöntuotantoa ja -ylläpitoa. Tämän lisäksi pääset osallistumaan niin digitaalisen kuin perinteisen viestinnän ja markkinoinnin käytännön toteutukseen sekä toimiston hallinnollisiin tehtäviin. Tässä roolissa tulet tekemään myös jäsen- ja nuorisoviestinnän kehittämistyötä, sekä osallistut aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja niiden järjestämiseen. Tehtävääsi kuuluu myös maailman laajimman metsäbiotalouteen keskittyvän digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin kehitys- ja markkinointityön tukeminen. Lue lisää tästä maailmanluokan oppimisympäristöstä osoitteessa www.forestbiofacts.com ! Toivomme sinulta joustavuutta yhdistyksen hektisessä arjessa. Työskentelet tiiviisti oman tiimisi lisäksi eri sidosryhmien kanssa, joita ovat esimerkiksi yhdistyksemme jäsenet, laaja yrityskumppaniverkosto, metsäteollisuuden järjestöt sekä alan johtavat oppilaitokset.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta markkinointitehtävistä, joissa olet päässyt hyödyntämään digimarkkinointia ja some-alustoja. Olethan huolellinen, idearikas ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei nosta käsiään pystyyn nopeastikaan muuttuvissa tilanteissa. Arvomme (yhteistyö, luotettavuus, uudistuminen) ovat osa myös sinun tapaasi toimia. Olet jo tuttu yleisimpien kuvankäsittelyohjelmien ja sisällönhallintajärjestelmien kanssa, jonka lisäksi tuotat sujuvaa kirjallista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettua tiimipelaajaa, jolle vastuunkanto, verkostoituminen sekä jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta ovat luontainen osa persoonaa.

Tarjoamme sinulle:

 • Motivoivan ja monipuolisen tehtävän vakavaraisen työnantajan palveluksessa
 • Merkityksellisen tehtävän jatkuvasti kehittyvällä toimialalla
 • Paikan omistautuneessa tiimissä, joka on globaali toimija alallaan
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät ja modernit työtilat hyvien verkostojen ja yhteyksien äärellä
 • Monipuoliset työsuhde-edut (mm. puhelin- lounas- ja virike-etu)
 • Laajat mahdollisuudet kehittyä ja verkostoitua metsäteollisuuden kasvavalla alalla

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa työkokemusta asiakas-, markkinointi-, myynti- tai toimistotehtävistä
 • Kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja tehdä päätöksiä itsenäisesti
 • Officen ja Adoben perusosaamista
 • Huolellisuutta, markkinoinnillista idearikkautta ja halua oppia uutta
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Metsäteollisuuden alan tuntemusta

Mikäli kiinnostuit Markkinointi- ja toimistokoordinaattorin tehtävästä Puunjalostusinsinöörit ry:ssä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.1.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987 jessica.vilppula[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Markkinointi-

McKinsey is a global management consulting firm committed to helping organizations accelerate sustainable and inclusive growth. They are now looking for an External Relations and Communications Specialist to join their growing network of Nordic communications professionals.

Markkinointi-

Do you want to work in an exciting and quickly growing fintech industry with modern technologies and supportive teammates? Enfuce, the forerunner in the fast-moving fintech world, is now looking for both experienced and beginner Business Service Specialists to join their growing team of talented experts. As a Business Service Specialist, you’ll be working in the frontline of B2B customer relationships, ensuring the best in class customer service to Enfuses customers. Read more and apply!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen